FC Zalau stinge "lanterna rosie"

Gloria II Bistrita – FC Zalau 0-1 (0-0). A marcat Teglas in minutul 49

FC Zalau a evoluat ieri dupa-amiaza in deplasare, in fata echipei Gloria II Bistrita, intr-un meci contand pentru etapa a XXIII-a din Liga a III-a de fotbal. In prima parte a jocului, ambele echipe si-au creat cateva situatii de a marca, insa cele mai clare si cele mai multe i-au apartinut echipei zalauane. FC Zalau si-a creat prima mare ocazie inca din minutul 2. Surducan a trimis o centrare in careu pentru Gigi Gorga, insa acesta a preluat gresit balonul in apropierea punctului cu var. O ocazie mult mai clara a avut Viorel Ionascu in minutul 18. Scapat de sub marcaj, fata in fata cu portarul advers, jucatorul zalauan a preluat gresit o pasa lunga primita de pe partea dreapta, ratand astfel cea mai mare ocazie a primei parti.De cealalta parte, gazdele au avut prima ocazie notabila in minutul 23. Parvu este lansat pe flancul drept, patrunde in careu, trece de doi fundasi zalauani, dupa care suteaza la poarta din centrul careului, insa este blocat de Dragos Surducan.A doua ocazie periculoasa a gazdelor s-a consumat in minutul 29, portarul Claudiu Chis respingand cu greu sutul plasat, la coltul lung, trimis de Suvei.

Dupa numai patru minute de la reluare, FC Zalau reuseste sa deschida scorul. Ionascu trimite o centrare lunga, in careu, de pe partea stanga, balonul ajunge la Vlad Lung, care recentreaza scurt in fata portii pentru Teglas, acesta din urma reusind sa inscrie printr-un plonjon. Ocazie periculoasa a gazdelor in minutul 64, Surducan respingand balonul in ultimul moment de la radacina barei, dupa o centrare de pe partea dreapta. In minutul 72, Gigi Gorga scapa pe contraatac, dar preia gresit balonul, nemaiavand decat varianta de a pasa in lateral pentru Teglas, acesta din urma fiind blocat in momentul sutului de portarul advers. Fluierul de final al centralului Kustos Lajos gaseste echipa Zalaului in atac, dupa un meci pe care l-a controlat in cea mai mare parte.

In etapa viitoare, programata vineri, formatia condusa de Pasca si Oros va primi vizita celor de la Avantul Reghin.

Gloria II Bistrita: Oghinciuc, Dobrea, Patca, Bolbos, Arghindean, Suvei, Jarda, Antonescu (min.59, Apostolache), Pop (min.73, Gut), Colta, Parvu (min.82, Nicoara). Antrenor: Cristian Coroian.

FC Zalau: Chis, Surducan (min.67, Maior), Jula, Cozma, Cornaci, Lung, Sabou, Stanciu, Ionascu (min.80, Chereches), Gorga (min.90+1, Tiriac), Teglas (min.90+2, Pacurar). Antrenori: Marius Pasca (principal), Cristian Oros (secund).

Recomandari

Alte Articole