FC Zalău s-a întors cu punct de la Cluj-Napoca Reviewed by CD on . FC Zalău a obținut vineri după-amiază cea de-a treia remiză din actuala ediție de campionat, scor 2-2, pe terenul virușilor verzi de la Sănătatea Cluj. La pauză FC Zalău a obținut vineri după-amiază cea de-a treia remiză din actuala ediție de campionat, scor 2-2, pe terenul virușilor verzi de la Sănătatea Cluj. La pauză Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»FC Zalău s-a întors cu punct de la Cluj-Napoca

FC Zalău s-a întors cu punct de la Cluj-Napoca

FC Zalău s-a întors cu punct de la Cluj-Napoca

FC Zalău a obținut vineri după-amiază cea de-a treia remiză din actuala ediție de campionat, scor 2-2, pe terenul virușilor verzi de la Sănătatea Cluj. La pauză, FC Zalău avea avantaj pe tabela de scor, 0-1, iar în minutul 90 era tot în avantaj, 1-2, dar au scăpat victoria printre degete în minutele de prelungire.

Sănătatea Cluj – FC Zalău 2 – 2 (0 – 1)

Fără bani și în pericol de desființare datorită datoriilor către bugetul de stat, FC Zalău continuă să joace fotbal atât cât poate.

Vineri după-amiază, în etapa a IX-a, elevii lui Constantin Olariu și Cristian Oros au reușit să obțină a treia remiză din actualul sezon, prima în deplasare, pe terenul echipei Sănătatea Cluj.

FC Zalău a început cu mult curaj partida cu echipa “viruşilor verzi” și a reușit să domine prima parte a întâlnirii, iar în minutul 44, sălăjenii au deschis scorul prin Liviu Chețan.
Gazdele au replicat imediat după startul reprizei secunde. Nici nu a început bine repriza a doua că echipa gazdă a beneficiat de o lovitură liberă de la 11 metri. Adrian Lupu a transformat penalty-ul și scorul a redevenit egal, 1 – 1.

Zălăuanii nu s-au descurajat şi au continuat să joace cu gândul la prima victorie din campionat, iar cu 15 minute înainte de finalul partied Raul Stanciu reușind să marcheze pentru 1 – 2.

Mult așteptata victorie în campionat a zălăuanilor a fost scăpată printre degete de sălăjeni în minutele de prelungire ale partidei. În min. 90+2, defensiva echipei zălăuane a bâlbâit o minge în propriul careu și Raul Stanciu a deviat mingea în propria poartă, scorul devenind 2 – 2, rezultat cu care s-a și încheiat partida.

În urma remizei de la Cluj-Napoca, FC Zalău a mai contabilizat un punct în clasamentul seriei a V-a, dar rămâne pe locul 13, la 4 lungimi distanță de ocupantele locurilor 11 și 12, CS Unirea Dej și AFC Odorheiul Secuiesc.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus