FC Zalău, fără replică la Recea Reviewed by CD on . ACS Fotbal Comuna Recea - CS FC Zalău 5 - 0 (1 - 0 ) Fotbal Club Zalău a suferit o înfrângere drastică în etapa a IV-a din cadrul ligii a III-a, seria a V-a. Fă ACS Fotbal Comuna Recea - CS FC Zalău 5 - 0 (1 - 0 ) Fotbal Club Zalău a suferit o înfrângere drastică în etapa a IV-a din cadrul ligii a III-a, seria a V-a. Fă Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»FC Zalău, fără replică la Recea

FC Zalău, fără replică la Recea

FC Zalău, fără replică la Recea

ACS Fotbal Comuna Recea – CS FC Zalău 5 – 0 (1 – 0 )

Fotbal Club Zalău a suferit o înfrângere drastică în etapa a IV-a din cadrul ligii a III-a, seria a V-a.

Fără gol marcat în primele două etape şi aflată în postură de lanternă roşie a clasamentului, gruparea de la poalele Meseşului spera să spargă gheaţa în partida din judeţul Maramureş unde urma să întâlnească o echipă nou promovată în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării.

Din păcate lucrurile nu au mers aşa cum şi-ar fi dorit Constatin Olariu şi FC Zalău a revenit acasă cu un sac plin de goluri şi rămâne în postura de lanternă roşie.

Primele 15 minute ale partidei de la Recea au fost modeste, după care, echipa gazdă a ieşit la joc şi în urma mai multor semnale de alarmă trase la poarta lui Cristian Man, în chiar ultimul minut al primei reprize roadele eforturilor depuse s-au concretizat şi ACS Fotbal Comuna Recea a deschis scorul prin Cosmin Ciuntu.

La numai trei minute de la reluare, gazdele şi-au dublat avantajul în urma unei situaţii tragi-comice din careul echipei sălăjene, iar cu 11 minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc Ovidiu Todoscky a stabilit echipa câştigătoare a partidei şi a punctat pentru 3 – 0, dar nu a stabilit scorul final al întâlnirii.

Ultimele minute de joc au fost de coşmar pentru FC Zalău. Maramureşenii au răsucit degetul în rana zălăuanilor în ultimul minut de joc şi au punctat pentru 4-0 prin Darian Săbăduş, iar în minutrele de prelungire au mai punctat odată, prin acelaşi Darian Săbăduş care a transformat o lovitură de la 11 metri şi a stabilit scorul final al partidei, 5-0.

În urma eşecului suferit în faţa echipei din judeţul Maramureş, FC Zalău rămâne pe ultimul loc în clasamentul seriei a V-a cu zero puncte, niciun gol marcat şi 8 goluri primite.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus