FC Zalau, de neoprit in deplasare

Echipa pregatita de Marius Pasca si Cristian Oros a dispus in ultima etapa cu scorul de 1 – 0, in deplasare, de CFR Cluj II, fiind a treia victorie consecutiva din noul sezon pentru FC Zalau.

Dupa un inceput mai bun al “feroviarilor”, care au ratat doua situatii bune de a marca in primele 10 minute de joc, zalauanii au inceput sa controleze tot mai mult jocul, iar in minutul 40 au deschis scorul. Marcatorul unicului gol al partidei a fost Dragos Surducan, care a reluat cu capul in plasa o lovitura de colt executata de Maior Istvan.

Cu 11 minute inainte de expirarea timpului regulamentar, gazdele au ramas in 10 oameni, dupa eliminarea lui Paul Mocan.

La finalul partidei, antrenorul Marius Pasca a declarat ca este o victorie importanta pentru echipa sa, insa a precizat ca este in continuare nemultumit de desele ratari care au loc in fiecare meci. Sunt multumit de rezultat, pentru ca este o victorie in deplasare, insa ma nemultumeste ca ratam atat de mult in continuare. Totusi, e bine ca am reusit sa terminam partida de Cluj fara gol primit. Sper ca vineri sa obtinem prima victorie si pe teren propriu si sa urcam pe locul doi”.

Dupa victoria de la Cluj, FC Zalau a urcat pe locul trei in clasament, avand 11 puncte acumulate, urmand ca in etapa de vineri sa primeasca vizita ocupantei locului secund, Unirea Ungheni.

FC Zalau: Chis – Surducan, Jula, Cornaci, Nicorici (min. 63, Lung), Maior, Sabou, Stanciu (min. 79, R. Blaga), Gorga, Danila, Balan (min. 84, Teglas). Antrenori: Marius Pasca (principal), Cristian Oros (secund).

Recomandari

Alte Articole