FC Zalău a remizat cu liderul seriei Reviewed by CD on . FC Zalău - Luceafărul Oradea 1 - 1 (1 - 1) Situația mai mult decât critică și extrem de tensionată din sânul echipei FC Zalău, stare cauzată de lipsa de finanța FC Zalău - Luceafărul Oradea 1 - 1 (1 - 1) Situația mai mult decât critică și extrem de tensionată din sânul echipei FC Zalău, stare cauzată de lipsa de finanța Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»FC Zalău a remizat cu liderul seriei

FC Zalău a remizat cu liderul seriei

FC Zalău a remizat cu liderul seriei

FC Zalău – Luceafărul Oradea 1 – 1 (1 – 1)

Situația mai mult decât critică și extrem de tensionată din sânul echipei FC Zalău, stare cauzată de lipsa de finanțare, nu a afectat jocul zălăuanilor din partida diputată de alb-albaștri vineri după-amiază, pe propriul teren, în compania liderului din seria a V-a, echipa Luceafărul Bălan.

Nici nu a început bine duelul dintre prima și ultima clasată că tabela de scor a fost schimbată.
După numai patru minute de la primul fluier al centralului Alexandru Gornic din Arad, Lucian Chețan a reușit să marcheze în poarta echipei vizitatoa spre bucuria suporterilor sosiți în număr destul de mare la meci.

După deschiderea scorului FC Zalău nu s-a retras și a continua să joace cu mult curaj, dar din păcate fără a reuși să-și creeze situații clare de a marca.

Luceafărul Oradea a dat primele semne de revenire după 35 de minute de joc, iar în minutele de prelungire ale primei reprize, în minutul 45+2, bihorenii au reușit egalarea prin Balla Istvan care a stabilit și scorul pauzei.

Startul reprizei secunde a aparținut echipei vizitatoare care a controlat primul sfert de oră de joc al celei de-a două părți, iar în minutul 70 gazdele au marcat din nou, prin Cristian Tăbârță, dar golul a fost anulat pentru o presupusă poziție de offside.

Pe final de partidă, în penultimul minut din timpul regulamentar de joc, oaspeții au fost la un pas de a da lovitura de grație pe Municipalul zălăuan, dar Nicu Hodan a greșit de puțin ținta și partida s-a îcheiat la egalitate, 1 – 1, rezultat în urma căruia zălăuanii au acumulat primul punct din actualul sezon și au predat ștafeta de lanternă roșie echipei Luceafărul Bălan.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus