FC Zalău a pierdut duelul cu Industria Galda Reviewed by CD on . FC Zalău - Industria Galda 0-2 (0-0) FC Zalău nu a reușit să își îmbunătățească poziția în clasamentul seriei a V-a din cadrul ligii a III-a la fotbal după disp FC Zalău - Industria Galda 0-2 (0-0) FC Zalău nu a reușit să își îmbunătățească poziția în clasamentul seriei a V-a din cadrul ligii a III-a la fotbal după disp Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»FC Zalău a pierdut duelul cu Industria Galda

FC Zalău a pierdut duelul cu Industria Galda

FC Zalău a pierdut duelul cu Industria Galda

FC Zalău – Industria Galda 0-2 (0-0)

FC Zalău nu a reușit să își îmbunătățească poziția în clasamentul seriei a V-a din cadrul ligii a III-a la fotbal după disputarea partidelor din etapa programată la finalul săptămânii trecute. Elevii lui Constantin Olariu și Cristian Oros au fost învinși vineri, la orele amiezii, cu scorul de 2-0 pe teren propriu de Industria Galda și rămân pe penultima poziție a clasamentului.

Iubitorii fotbalului din județul Sălaj s-au așteptat la o victorie din partea zălăuanilor în jocul disputat vineri după-amaiză pe Stadionul Muncipal din Zalău, dar cel de-al doilea succes al echipei antrenate de Constantin Olariu și Cristian Oros se lasă așteptat.

Duelul dintre FC Zalău și Industria Galda a debutat tare și oaspeții și-au creat prima ocazie de gol încă din startul partidei când Andrei Cernea a trimis balonul puțin pe lângă stâlpul porții apărate de Cristian Man.

FC Zalău a replicat imediat prin Raul Stanciu care a greșit la rândul său ținta, iar după zece minute de joc Liviu Chețan a trecut și el pe lângă deschiderea scorului.

Minutul 13 a fost cu ghinion pentru sălăjeni. Industria Galda a beneficiat de o lovitură de la 11 metri în urma unui henț al lui Alexandru Fluieraș în suprafața de pedeapsă. Andrei Cernea a transformat lovitura de la punctul cu var și a punctat pentru 0 – 1.

Cu un minut înainte de plecarea la vestiare oaspeții și-au dublat avantajul și au intrat la cabine la adăpostul a două goluri.

În partea a doua a întâlnirii zălăuanii au alergat după gol și au sperat să obțină cel puțin o remiză, dar inexactitățile la finalizare și lipsa de concentrare a făcut ca partida să se încheie cu scorul înregistrat pe tabela de scor după primele 45 de minute de joc, scor 0 – 2, rezultat în urma căruia FC Zalău rămâne pe locul 13 în clasament.

În celelalte partide ale etapei s-au înregistrat următoarele rezultate:
CSM Avântul Reghin – CS Oşorhei 4 – 0
AFC Odorheiul Secuiesc – CS Iernut 1 – 4
ACS Fotbal Comuna Recea – CS Sănătatea Cluj 4 – 2
CS Unirea Jucu – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc 2 – 0
FC Unirea Dej – CS Luceafărul Bălan 3 – 0
Luceafărul Oradea – CSM Sighetul Marmaţiei 1 – 1

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus