FC Zalău a obţinut prima victorie a sezonului Reviewed by CD on . FC Zalău a obținut vineri după-amiază prima victorie în actuala ediție de campionat, scor 1-0, în fața echipei CS Iernut. FC Zalău - CS Iernut 1 - 0 (0 - 0) Dup FC Zalău a obținut vineri după-amiază prima victorie în actuala ediție de campionat, scor 1-0, în fața echipei CS Iernut. FC Zalău - CS Iernut 1 - 0 (0 - 0) Dup Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»FC Zalău a obţinut prima victorie a sezonului

FC Zalău a obţinut prima victorie a sezonului

FC Zalău a obţinut prima victorie a sezonului

FC Zalău a obținut vineri după-amiază prima victorie în actuala ediție de campionat, scor 1-0, în fața echipei CS Iernut.

FC Zalău – CS Iernut 1 – 0 (0 – 0)

După nouă etape în care a înregistrat șase eșecuri și trei rezultate de egalitate, vineri, 30 octombrie, FC Zalău a reușit să spargă gheața și să își treacă în cont prima victorie din actuala ediție de campionat.

Duelul cu CS Iernut a debutat cu o dominare clară a zălăuanilor, dar lipsa de concentrare la finalizare a lipsit cu desăvârșire și după 45 de minute de joc scorul era egal, 0-0.

În debutul părții secunde FC Zalău putea deschide scorul prin Raul Stanciu, dar șutul său a ocolit ținta, iar oaspeții au replicat la rândul lor prin Ionuț Chețan al cărui șut a trecut pe lângă poartă.

CS Iernut a mai irosit o oportunitate de a marca prin Darius Ghirca în min.68, iar șase minute mai târziu, în min.74, la o acțiune de contraatac a sălăjenilor, Liviu Chețan la servit excelent în careu pe Cristian Tăbârță care a finalizat și a marca pentru 1-0 stabilind scorul final al partidei.

Constantin Olariu – antrenor principal FC Zalău: ”Da am bifat prima victorie și mai avem o premieră, primul meci în care nu am luat gol! Ne bucurăm! În condițiile în care suntem noi este un lucru foarte pozitiv. Vreau să felicit băieții pentru caracterul pe care îl arată. În condițiile acestea pe care le știți cu toții ei reușesc să se monteze și să facă jocuri nu neapărat reușite, cât care ne aduc rezultate: egalul de la Sănătatea, acuma prima victorie … sper să mai reușim să adunăm puncte pentru viitor.”

În urma victoriei de vineri, FC Zalău rămâne pe locul 13 în clasamentul seriei a V-a cu 6 puncte, dar s-a apropiat la un singură lungime distanță de ocupantele locurilor 11 și 12, Unirea Dej respectiv AFC Odorheiul Secuiesc, ambele cu câte 7 puncte.

În runda următoare, programată la finalul acestei săptămâni, FC Zalău va evolua în deplasare, pe terenul echipei CS Oșorhei, grupare aflată pe locul 9 în clasament cu 11 puncte.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus