FC Zalău a coborât pe locul zece după înfrângerea de la Braşov

Corona Braşov – FC Zalău 3 – 0 (2 – 0)

Au marcat: Marinescu (min. 4), Ene (min. 22) şi Câmpean (min. 46)

FC Zalău a înregistrat marţi după-amiaza a patra înfrângere consecutivă a returului, pierzând cu scorul de 3 – 0 pe terenul liderului Corona Braşov. Gazdele au controlat meciul în cea mai mare parte, reuşind să deschidă scorul după numai patru minute de joc.

Ene a centrat perfect pentru Marinescu, care a reluat balonul cu capul, din opt metri, la colţul lung, fără nicio şansă pentru portarul Chiş. Braşovenii şi-au majorat avantajul în minutul 22. A avut loc o acţiune a lui Ene pe partea dreaptă, acesta a pasat înapoi până la Chirciu, care a şutat slab, mingea fiind deviată înapoi la Ene, care l-a învins pe Chiş cu un şut purernic la colţul scurt, din interiorul careului. Golul al treilea al gazdelor a fost marcat imediat după revenirea del a cabine. Câmpeanu este lansat în adâncime şi scapă de sub marcaj, înscriind în poarta zălăuanilor printr-un lob de la aproximativ 18 metri.

FC Zalău a început să pună ceva probleme braşovenilor doar după marcarea primelor două goluri. Cea mai mare ocazie a grupării de sub Meseş i-a aparţinut lui Cosmin Sabou, care a executat foarte bine o lovitură liberă din marginea careului, mingea îndreptându-se direct spre vinclul porţii, însă portarul Marc a avut o intervenţie foarte bună, păstrând intactă poarta echipei sale. Din păcate, antrenorul Marius Paşca nu a mai putut conta din minutul 32 pe Dragoş Surducan, care a părăsit terenul accidentat, locul său fiind luat de Păcurar. De menţionat că în minutul 60 al întâlnirii, FC Zalău a fost privată de o lovitură de pedeapsă, la care centralul întâlnirii ar fi trebuit chiar să elimine un jucător gazdă. “Ne-am confruntat cu unele probleme de sănătate înainte de meci şi am fost nevoit să le dau credit juniorilor. Practic, am început meciul de la 1 – 0, dar a doua repriză am avut atitudine. Sper să ne revenim în partida de vineri şi să contabilizăm prima victorie a returului. Vineri jucăm acasă cu CFR II Cluj, apoi ne deplasăm la Ungheni, după care vor veni meciuri cât de cât mai accesibile pentru noi” a declarat Marius Paşca după partida de la Braşov.

Preşedintele Ioan Morar a afirmat că meciurile mai accesibile pentru FC Zalău încep chiar de vineri. “Dacă la Olimpia Satu Mare şi la Braşov a fost greu să câştigăm, trebuia să o facem acasă, în prima etapă, cu Voinţa Livezile. Cu mai multă dăruire din partea jucătorilor, puteam obţine un rezultat bun şi cu Floreştiul. Sper însă că băieţii îşi vor schimba atitudinea odată cu partida de vineri, pentru că de acum urmează partidele în care trebuie să ne revenim. Dacă nu, gluma se îngroaşă. Le-am spus băieţilor că ei sunt principalii vinovaţi pentru situaţia actuală a echipei şi tot ei vor trebui să rezolve problema. Am însă încredere în ei şi sunt convins că problema se va remedia în scurt timp”, a precizat oficialul zălăuan.

Următorul meci pentru FC Zalău este programat vineri, de la ora 17, pe teren propriu, în faţa celor de la CFR II Cluj.

Corona Braşov: Marc – Martca, Potecu, Ştefan, Avram, Chirciu, Vlad Munteanu, Stere, Câmpeanu, Ene, Marinescu. Au mai evoluat: Mitran, Postolache, Istrate şi Sfrişan. Antrenor: Daniel Bona.

FC Zalău: Chiş – Surducan, Cosma, Stanciu, Sabou, Ionaşcu, Cornaci, Nicorici, Bălan, Gorga, Teglaş. Au mai evoluat: Ţiriac, Lung, Surducan, Negrean. Antrenori: Marius Paşca (principal), Cristian Oros (secund)

Recomandari

Alte Articole