FC Zalau a castigat amicalul cu Bihoreana Marghita

Echipa antrenata de Marius Pasca si Cristian Oros a castigat marti amicalul sustinut la Marghita, in fata formatiei locale Bihoreana Marghita. Scorul final a fost 2 – 0 in favoarea formatiei FC Zalau, scor inregistrat inca de la pauza. Scorul a fost deschis de Vlad Lung, iar a doua reusita i-a apartinut atacantului Andrei Balan. “A fost un amical pe care, initial nu-l aveam trecut in program, dar am fost contactati de cei de la Marghita si ne-a convenit, mai ales ca am jucat pe terenul lor. A fost un teren destul de bun, cu mici denivelari. Baietii au facut un joc destul de bun, si-au creat multe ocazii, dar au si ratat destul de multe. In mare, ne-am creionat primul <11>. Sper ca saptamana viitoare sa putem intra pe teren si sa ne pregatim normal, pentru ca se vede lipsa pregatirii tehnico-tactice”, a declarat antrenorul Marius Pacsa.

Pentru FC Zalau urmeaza maine al VIII-lea amical, ultimul inaintea inceperii returului, echipa pregatita de Marius Pasca urmand sa intalneasca la Cluj-Napoca, Unirea Dej. Partida este programata la ora 12, la Baza Sportiva “Unirea” din Manastur.

In partida de marti, pentru FC Zalau au evoluat: Chis (min. 65, Cozma) – Maior (min. 65, Pacurar), Surducan (min. 45, Jula), Negrean (min. 65, Neicu), Cornaci (min. 65, Nicorici), Lung (min. 60, Stanciu), Sabou, Cosma, Tiriac (min. 45, Ionascu), Gorga si Balan. Antrenori: Marius Pasca (principal), Cristian Oros (secund).

Recomandari

Alte Articole