Faza judeteana a Cupei "Hagi-Danone", castigata de Sportul Simleu

 Echipa antrenorului Bogdan Pop a reusit sa se califice, in premiera, la turneul zonal al Cupei “Hagi-Danone”, dupa ce a castigat vineri faza judeteana a competitiei. La faza pe judett s-au inscris trei echipe, Sportul Simleu, FC Zalau si Viitorul Zalau, jucand dupa sistemul fiecare cu fiecare, din cauza numarului redus de participante.

In primul meci s-au intalnit FC Zalau si Viitorul Zalau, partida incheindu-se la egalitate, 1 – 1, dupa ce scorul a fost deschis de echipa antrenorului Alexandru Pop, iar jucatorii managerului Daniel Sabou au restabilit egalitatea. Rezultatul le-a convenit de minune celor de la Sportul Simleu, care au castigat ambele meciuri disputate atat cu FC Zalau, cat si cu Viitorul, obtinand astfel calificarea la zona de la Baia Mare.

In primul meci, cel cu FC Zalau, Sportul Simleu a invins cu 2 – 0, prin reusitele copiilor Dan Silvasan si Hidi Sigismunt, iar in duelul cu Viitorul, scorul a fost 2 – 1, pentru echipa lui Bogdan Pop inscriind Hidi Sigismunt si George Pop.

“Ma bucur ca am reusit sa castigam ambele jocuri si ne calificam la turneul zonal. Practic, este rodul unei munci de cativa ani. Aceasta grupa este cea mai talentata de la clubul nostru. Speram sa facem o figura frumoasa la Baia Mare, chiar daca suntem constienti ca adversarele de la faza zonala vor fi foarte bune. Vreau sa multumesc pe aceasta cale Primariei Simleu Silvaniei, pentru sustinere si sper sa reprezentam orasul cu cinste si la competitiile viitoare”, a afirmat antrenorul echipei Sportul Simleu, Bogdan Pop.

Faza zonala a Cupei “Hagi-Danone” este programata in perioada 21 – 22, la Baia Mare, urmand sa mai fie prezente reprezentantele judetelor: Bihor, Maramures, Bistrita-Nasaud, Cluj si Satu Mare. Cupa “Hagi -Danone” este o competitie rezervata copiilor nascuti in 2000 si mai tineri.

Sportul Simleu: Istvan Dobre, Paul Cozma, Raul Vetisan, Bogdan Oltean, Dan Silvasan, Laurentiu Chis, George Pop, Vasile Pacurar, Hidi Sigismunt, Olimpiu Ardelean, Jakab Kristian, Noris Bence, Trinka Eduard. Antrenor: Bogdan Pop.

Recomandari

Alte Articole