Fără permis, s-a urcat la volan și s-a răsturnat cu mașina într-un pârâu din localitatea Dolheni Reviewed by CD on . Un bărbat de 40 de ani, din judeţul Maramureş, s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis și vătămare corporală din culpă, după ce a intrat cu autotur Un bărbat de 40 de ani, din judeţul Maramureş, s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis și vătămare corporală din culpă, după ce a intrat cu autotur Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Fără permis, s-a urcat la volan și s-a răsturnat cu mașina într-un pârâu din localitatea Dolheni

Fără permis, s-a urcat la volan și s-a răsturnat cu mașina într-un pârâu din localitatea Dolheni

Fără permis, s-a urcat la volan și s-a răsturnat cu mașina într-un pârâu din localitatea Dolheni

Un bărbat de 40 de ani, din judeţul Maramureş, s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis și vătămare corporală din culpă, după ce a intrat cu autoturismul într-un pârâu.

La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 06.00, un bărbat de 40 de ani, din judeţul Maramureş, conducea autoturismul pe Drumul Judeţean 110C, iar în localitatea Dolheni, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcției de deplasare a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat într-un pârâu.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea gravă a “şoferului“ şi rănirea uşoară a pasegerei acestuia, o adolescentă de 17 ani, din judeţul Arad.

Restarea cu alcooltestul a evidenţiat un rezultat negativ. Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus