Fapte antisociale constatate de jandarmii sălăjeni la sfârşitul săptămânii trecute Reviewed by CD on . I. Vineri, 05.04.2019, în jurul orei 14.45, un echipaj de jandarmi s-a autosesizat cu privire la faptul că două persoane au sustras fier vechi din incinta unei I. Vineri, 05.04.2019, în jurul orei 14.45, un echipaj de jandarmi s-a autosesizat cu privire la faptul că două persoane au sustras fier vechi din incinta unei Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Fapte antisociale constatate de jandarmii sălăjeni la sfârşitul săptămânii trecute

Fapte antisociale constatate de jandarmii sălăjeni la sfârşitul săptămânii trecute

Fapte antisociale constatate de jandarmii sălăjeni la sfârşitul săptămânii trecute

I. Vineri, 05.04.2019, în jurul orei 14.45, un echipaj de jandarmi s-a autosesizat cu privire la faptul că două persoane au sustras fier vechi din incinta unei platforme industriale de pe raza municipiului Zalău.
În urma verificărilor s-a stabilit că un bărbat de 31 de ani şi femeie de 30 de ani, domiciliaţi în comuna Dobrin, au sustras, cu ajutorul unui atelaj hipo, 150 de kg de fier vechi, din locaţia sus-menţionată. Pe numele persoanelor în cauză au fost întocmite acte de sesizare privind săvârşirea infracţiunii de „furt”, conform Art. 228 Cod Penal, acte ce au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău pentru continuarea cercetărilor. Cantitatea de fier vechi sustrasă a fost recuperată şi restituită proprietarului.
II. Sâmbătă, 06.04.2019, în jurul orei 19.00, echipa de intervenţie a I.J.J. Sălaj a fost solicitată prin apelul unic de urgenţă „112” să intervină faţă de o persoană care a spart geamurile unui imobil.
În urma verificărilor s-a stabilit că un bărbat de 50 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a spart, cu ajutorul unor pietre, geamurile unui imobil de pe raza comunei Hereclean, cauzând un prejudiciu de 3000 de lei. Pe numele persoanei în cauză au fost întocmite acte de sesizare privind săvârşirea infracţiunii de „distrugere”, conform Art. 253 Cod Penal, acte ce au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău pentru continuarea cercetărilor.
III. La sfârşitul săptămânii trecute, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale la regimul piscicol, au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 300 de lei, conform O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.
Doi bărbaţi cu vârsta de 66, respectiv 40 de ani, având domiciliul în oraşul Şimleu Silvaniei, respectiv localitatea Nuşfalău, au fost sancţionaţi contravenţional pentru „neprezentarea permisului, licenţei sau autorizaţiei atunci când acestea sunt solicitate de către persoanele împuternicite să constate contravenţiile/infracţiunile”.
De asemenea, doi bărbaţi cu vârsta de 51, respectiv 45 de ani, ambii domiciliaţi în municipiul Zalău, au fost sancţionaţi contravenţional pentru „încălcarea condiţiilor prevăzute în permis, autorizaţie şi/sau licenţă”, respectiv pescuirea cu 5 undiţe.
Persoanele sancţionate au fost depistate în zona răurilor Barcău şi Someş.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus