Incendiu produs la balconul unui apartament din Zalău

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Porolissum” Sălaj organizează un concurs cu premii destinat copiilor, cu vârste între 7 şi 16 ani, intitulat “Eroi în imagini”, cu prilejul “Zilei pompierilor din România”, sărbătorită, anual, în 13 septembrie.
Acesta se desfăşoară în perioada 7 – 10 septembrie, pe pagina de Facebook – Isu Smurd Salaj.
Cei care doresc să participe vor intra pe pagina grupului public ISU SALAJ, unde vor solicita adăugarea ca membru. Ulterior, vor posta în grup o fotografie/imagine prin care să evidenţieze rolul pompierilor români şi un comentariu adăugat fotografiei, prin care vor explica semnificaţia acesteia.
După cum au precizat organizatorii, selectarea câştigătorilor se va face după următoarele criterii: fotografia să fie cu pompieri români, să fie indicată sursa de provenienţă a pozei pentru nu a încălca drepturile de autor, comentariul să conţină maxim 100 de cuvinte, fotografia să strângă minim 20 de like-uri, comentariul să conţină numele şi prenumele reale ale participantului. Totodată, simpla adăugare ca membru a grupului ISU SALAJ nu presupune şi înscrierea în concurs, este necesară şi postarea pe tabul de concurs a fotografiei/imaginii şi a comentariului.
Se vor acorda premii în bani pentru primele trei locuri, respectiv 300 lei – premiul I, 200 de lei – premiul II şi 100 lei – premiul III. Pentru concurenţii clasaţi pe locurile 4 şi 5 se va acorda câte o diplomă.
Câştigătorilor concursului de pe Facebook li se va aduce la cunoştinţă rezultatul concursului în 24 de ore după încheierea jurizării, astfel: vor fi contactaţi prin mesaj pe Facebook sau prin intermediul datelor de contact pe care le au completate în profilul lor de pe Facebook şi li se va afişa numele pe pagina grupului public ISU SALAJ.
Concurenţii clasaţi pe primele cinci locuri îşi vor ridica premiul de la sediul ISU Sălaj, din municipiul Zalău, B-dul Mihai Viteazul nr. 57, duminică, 13 septembrie, la ora 10. Fiecare câştigător va prezenta un document de identitate.

Recomandari

Alte Articole