Eliminare dramatică: DHK Banik Most – HC Zalău 28-21 (5-4 la aruncările de la 7m) Reviewed by CD on . HC Zalău a părăsit Cupa EHF în șaisprezecimile de finală, fiind eliminată în mod dramatic de formația cehă DHK Banik Most. Având un avantaj aparent liniștitor d HC Zalău a părăsit Cupa EHF în șaisprezecimile de finală, fiind eliminată în mod dramatic de formația cehă DHK Banik Most. Având un avantaj aparent liniștitor d Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Eliminare dramatică: DHK Banik Most – HC Zalău 28-21 (5-4 la aruncările de la 7m)

Eliminare dramatică: DHK Banik Most – HC Zalău 28-21 (5-4 la aruncările de la 7m)

Eliminare dramatică: DHK Banik Most – HC Zalău 28-21 (5-4 la aruncările de la 7m)

HC Zalău a părăsit Cupa EHF în șaisprezecimile de finală, fiind eliminată în mod dramatic de formația cehă DHK Banik Most. Având un avantaj aparent liniștitor după tur (28-21), zălăuancele au făcut însă în Cehia o primă repriză catastrofală, fiind conduse la pauză cu 17-7. Gheorghe Tadici și-a mobilizat fetele în repriza a doua, acestea revenind spectaculos în joc, și în minutul 51 păreau că au calificare în buzunar, scorul devenind 23-20.  Finalul a fost, din păcate, dezastruos pentru oaspete, după 60 de minute tabela de marcaj arătând scorul de 28-21, identic cu cel înregistrat în partida tur. S-a trecut direct la executarea aruncărilor de departajare de la 7m, ratarea Andradei Trif, consfințind calificarea dramatică a echipei DHK Banik Most în optimile Cupei EHF.

Marius Cîmpian

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus