Elevi și studenți, în practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj Reviewed by CD on . În perioada 03 ianuarie – 10 februarie a.c., la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj au executat stagiul de practică 2 elevi aflaţi în anul II de studiu la În perioada 03 ianuarie – 10 februarie a.c., la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj au executat stagiul de practică 2 elevi aflaţi în anul II de studiu la Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Elevi și studenți, în practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj

Elevi și studenți, în practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj

Elevi și studenți, în practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj

În perioada 03 ianuarie – 10 februarie a.c., la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj au executat stagiul de practică 2 elevi aflaţi în anul II de studiu la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica”- Drăgăşani şi 5 elevi , din acelaşi an de studiu, de la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş”- Fălticeni. Viitorii subofiţeri jandarmi au fost repartizaţi în cadrul Detaşamentului II unde au desfăşurat, sub tutelă, misiuni specifice de pază şi protecţie instituţională la obiectivele din competenţa I.J.J. Sălaj, respectiv Tribunalul Sălaj, Judecătoria Zalău, Parchetul de pe lăngă Tribunalul Sălaj, Instituţia Prefectului Sălaj, Camera de Conturi Sălaj, Trezoreria Zalău şi Serviciul Judeţean al Arhivelor Naţionale Sălaj.
Astăzi, 13.02.2017, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj a început un nou stagiu de practică, de data aceasta pentru un număr de 9 studenţi ai Facultăţii de Jandarmi din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – Bucureşti, stagiu ce se va încheia în data de 12 martie 2017. Un număr de 6 studenţi de anul I şi II se vor familiariza cu misiuni specifice de pază şi protecţie instituţională, iar studenţii de anul 3 vor fi repartizaţi Detaşamentului I Jandarmi Mobil unde vor executa misiuni de ordine publică.
Studenţii vor fi coordonaţi şi îndrumaţi de tutori ofiţeri jandarmi cu experienţă în activitatea profesională şi vor participa la toate activităţile desfăşurate de aceştia, urmărindu-se realizarea obiectivelor şi măsurilor prevăzute în programa de învăţământ.
Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, principalele modalităţi de pregătire fiind însuşirea modului de acţiune în cadrul elementelor de dispozitiv, studiul individual, participarea la diferite misiuni de ordine publică, activităţile având ca scop aprofundarea şi consolidarea cunoştinţelor asimilate, formarea, dezvoltarea şi perfecţionarea deprinderilor practice.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus