Elevi în practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj Reviewed by CD on . Astăzi, 12.06.2017, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj a început un nou stagiu de practică pentru un număr de 12 elevi ai Şcolii de Subofiţeri de Janda Astăzi, 12.06.2017, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj a început un nou stagiu de practică pentru un număr de 12 elevi ai Şcolii de Subofiţeri de Janda Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Elevi în practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj

Elevi în practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj

Elevi în practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj

Astăzi, 12.06.2017, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj a început un nou stagiu de practică pentru un număr de 12 elevi ai Şcolii de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş”- Fălticeni. Viitorii subofiţeri jandarmi au fost repartizaţi la structurile de ordine publică unde vor participa la misiunile acestora până la încheierea stagiului.
Elevii vor fi coordonaţi, îndrumaţi şi evaluaţi de tutori ofiţeri jandarmi cu experienţă în activitatea profesională şi vor participa la toate activităţile desfăşurate de aceştia, urmărindu-se realizarea obiectivelor şi măsurilor prevăzute în programa de învăţământ.
Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, principalele modalităţi de pregătire fiind însuşirea modului de acţiune în cadrul elementelor de dispozitiv, studiul individual, participarea la diferite misiuni de ordine publică, activităţile având ca scop aprofundarea şi consolidarea cunoştinţelor asimilate, formarea, dezvoltarea şi perfecţionarea deprinderilor practice.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus