Doua zalauance se bat pentru aur la Nationalele de semimaraton

Foste colege la Clubul Sportiv Municipal Zalau, Paula Todoran şi Simona Maxim vor fi adversare sambata la Campionatul National de semimaraton, programat la Onesti.
Legitimata in prezent la CSM Onesti, Simona Maxim are ca obiectiv pe podium la individual si castigarea medaliei de aur în proba pe echipe, din echipa mai facand parte: Daniela Carlan, Nicoleta Petrescu şi Cristina Negru.
Si Paula Todoran are stabilit ca obiectiv clasarea pe podium la individual, tot pe primele trei locuri sperand sa se claseze şi cu echipa. Alaturi de Paula Todoran, pentru CSM Zalau vor mai puncta Alina Nituleasa, atleta legitimata de un an la clubul zalauan, şi Mihaela Botezan, sportiva legitimata la Universitatea Cluj, dar care va puncta la echipă pentru CSM Zalau in urma semnarii unui protocol de colaborare.
Zalaul va fi reprezentat la concursul de la Onesti şi de o echipa a Liceului cu Program Sportiv “Avram Iancu” Zalau, alcatuita din: David Duma, Cristian Somai si Andrei Rat, cei trei urmând sa puncteze la juniori.

Recomandari

Alte Articole