Două licee din Zalău reabilitate termic cu fonduri europene Reviewed by CD on . Încă două proiecte cu finanțare din fonduri europene au fost semnate, astăzi, 29 august 2018, de către primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, pentru creștere Încă două proiecte cu finanțare din fonduri europene au fost semnate, astăzi, 29 august 2018, de către primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, pentru creștere Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Două licee din Zalău reabilitate termic cu fonduri europene

Două licee din Zalău reabilitate termic cu fonduri europene

Două licee din Zalău reabilitate termic cu fonduri europene

Încă două proiecte cu finanțare din fonduri europene au fost semnate, astăzi, 29 august 2018, de către primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, pentru creșterea eficienței energetice a Liceului cu program sportiv “Avram Iancu” și a Liceului Ortodox “Sfântul Nicolae”.

Valoarea totală a acestor proiecte este de 14.853.809,14 lei (2.901.302,29 lei pentru Liceul Ortodox si 11.952.506,85 lei pentru Liceul ”Avram Iancu”), din care fonduri atrase în sumă de 9.054.781,44 lei (2.118.846,02 lei pentru Liceul Ortodox și 6.935.935,42 lei pentru Liceul ”Avram Iancu”). Scopul proiectului este de a îmbunătăți din punct de vedere energetic infrastructura educațională a acestor unități de învățământ, de a contribui în mod direct la reducerea consumului de energie din surse convenționale și la reducerea emisiilor de CO2 eliberate în atmosferă.

Principalele categorii de lucrări sunt: înlocuirea tâmplăriei exterioare din lemn cu tâmplărie din PVC cu geam termopan; instalarea de pompe de căldură; hidroizolație la pereții subsolurilor; înlocuirea elementelor de lemn ale șarpantei și a învelitorii din țiglă; refacerea acoperișurilor terase; amenajarea unor grupuri sanitare pentru persoanele cu dizabilități; realizarea unor rampe pentru persoanele cu dizabilități; înlocuirea instalațiilor termice, sanitare și electrice; panouri solare plane, modul solar, echipament de automatizare.
Documentația privind procedura de achiziție, proiectare și execuție este în curs de elaborare și va fi postată pe SEAP până în 12 septembrie 2018.
Data estimată de începere a lucrărilor este perioada martie – aprilie 2019.
De asemenea, mai este în evaluare, pe acest tip de finanțare, încă un proiect pentru Liceul Reformat “Wesselenyi”.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus