Două blocuri ANL destinate tinerilor, în Zalău

Primăria municipiului Zalău construiește pentru tineri, prin intermediul Agenției Naționale pentru Locuințe, două blocuri ANL, unul de 6 etaje și altul de 10 etaje, rezultând în total un număr de 100 de apartamente.
În prezent, lucrările de execuție la ce două blocuri ANL din cartierul Dumbrava Nord sunt foarte de avansate, iar în scurt timp acest proiect pentru tineri va fi finalizat.
La blocul P+6 mai sunt de realizat finisaje exterioare ( soclu) și la trotuarul de protecție și se vor efectua probe la instalația de gaz, retușuri și curățenie. De asemenea, trebuie să se monteze liftul.
La blocul P+10, Scara A, mai sunt de montat uși interioare, se lucrează la finisaje la ultimele nevele și la casa scării. Se vor efectua probe la instalația de gaz și se va monta liftul.
La Scara B se montează ușile interioare se lucrează la finisaje la ultimele nevele și la casa scării și se va fectua probe la instalația de gaz.
Până la finalizarea lucrărilor la cele două blocuri ANL vor fi realizate utilitățile la limita de proprietate a acestora.
În prezent, Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord SA a realizat alimentarea cu energie electrică a cartierului, inclusiv postul de transformare care este amplasat la o distanță de aproximativ 10 m față de blocul P+10 aflat în execuție și sunt realizate branșamentele electrice.
SC Delgaz Grid S.A. a executat rețeaua de alimentare cu gaze naturale până la o distanță de aproximativ 10 m față de cele două blocuri aflate în execuție.
Drumul de acces este realizat provizoriu pentru a asigura accesul constructorului în șantier.

Recomandari

Alte Articole