Două accidente produse ieri în Sălaj, din cauza vitezei Reviewed by CD on . Primul eveniment s-a produs la ora 7.56. Un clujean de 31 de ani conducea autoutilitara pe DN 1 F, din direcția Badon înspre Borla, iar la ieșirea dintr-o curbă Primul eveniment s-a produs la ora 7.56. Un clujean de 31 de ani conducea autoutilitara pe DN 1 F, din direcția Badon înspre Borla, iar la ieșirea dintr-o curbă Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Două accidente produse ieri în Sălaj, din cauza vitezei

Două accidente produse ieri în Sălaj, din cauza vitezei

Două accidente produse ieri în Sălaj, din cauza vitezei

Primul eveniment s-a produs la ora 7.56. Un clujean de 31 de ani conducea autoutilitara pe DN 1 F, din direcția Badon înspre Borla, iar la ieșirea dintr-o curbă periculoasă la stânga nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă.

În urma impactului a rezultat rănirea usoară a conducătorului auto.

Tot miercuri, la ora 10.19, un clujean de 30 de ani, conducea autoturismul pe DN 1F, pe direcția Cluj-Zalău, iar într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, carosabilul fiind umed, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula regulamentar, condus de un bărbat de 29 de ani.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto de 29 de ani.

În ambele cazuri, participanții la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus