Doi tineri au tâlhărit un bărbat în Zalău şi i-au furat 650 euro Reviewed by CD on . În data de 16 noiembrie 2013, ora 5.00, Poliţia Municipiului Zalău a fost sesiată de către M. Cornel, din Gîrceiu, despre faptul că, aflându-se pe strada Sfânta În data de 16 noiembrie 2013, ora 5.00, Poliţia Municipiului Zalău a fost sesiată de către M. Cornel, din Gîrceiu, despre faptul că, aflându-se pe strada Sfânta Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Doi tineri au tâlhărit un bărbat în Zalău şi i-au furat 650 euro

Doi tineri au tâlhărit un bărbat în Zalău şi i-au furat 650 euro

Doi tineri au tâlhărit un bărbat în Zalău şi i-au furat 650 euro

În data de 16 noiembrie 2013, ora 5.00, Poliţia Municipiului Zalău a fost sesiată de către M. Cornel, din Gîrceiu, despre faptul că, aflându-se pe strada Sfânta Vineri, în apropierea unui bar, a fost agresat de către două persoane necunoscute şi deposedat de 650 Euro.

Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului, iar în urma activităţilor desfăşurate au fost identificaţi doi tineri suspectaţi de comiterea tâlhăriei, respectiv F. Claudiu, 25 ani, din Zalău, şi B. Ovidiu, 20 ani, din Fetindia. Aceştia au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, cu propunere de arestare preventivă, pe numele celor doi instanţa a emis mandate de arestare preventivă, pentru o perioadă de 29 zile, pentru tâlhărie. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus