Doi tineri au tâlhărit un bărbat din Zalău Reviewed by CD on . În data de 17 mai, la ora 3.00, H. Traian, din Zalău a sesizat Poliţia cu privire la faptul că în timp ce se deplasa în zona străzilor Dacia și Pomilor din muni În data de 17 mai, la ora 3.00, H. Traian, din Zalău a sesizat Poliţia cu privire la faptul că în timp ce se deplasa în zona străzilor Dacia și Pomilor din muni Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Doi tineri au tâlhărit un bărbat din Zalău

Doi tineri au tâlhărit un bărbat din Zalău

Doi tineri au tâlhărit un bărbat din Zalău

În data de 17 mai, la ora 3.00, H. Traian, din Zalău a sesizat Poliţia cu privire la faptul că în timp ce se deplasa în zona străzilor Dacia și Pomilor din municipiu, două persoane necunoscute i-au pus piedică și l-au trântit la pământ, după care i-au furat din buzunar o sumă de bani și un telefon mobil.

Din investigaţiile efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale de la Poliţia Municipiului Zalău a reieşit faptul că, în sâmbătă seara, bărbatul s-a dus, împreună cu un vecin, la un local din Zalău, unde a consumat băuturi alcoolice şi a jucat la aparatele de jocuri de noroc. În local se aflau mai multe persoane, două dintre acestea au sesizat că bărbatul are bani şi l-au urmărit când a plecat spre casă.

La un moment dat, aceştia i-au pus piedică, bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut, iar cei doi au profitat de starea acestuia şi i-au furat banii şi telefonul, pe acesta din urmă abandonându-l în apropiere.

În data de 19 mai a.c., poliţiştii i-au identificat şi reţinut, pentru 24 ore, pe L. Ovidiu, 23 ani, din Zalău, şi M. Ionuţ 24 ani, din Agrij, tinerii suspectaţi de comiterea tâlhăriei. Ieri, tinerii au fost prezentati Judecătoriei Zalău, cu propunerea de arestare preventivă, însă instanţa a dispus măsura arestului la domiciliu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus