Doi șoferi din Jibou și Plopiș s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice Reviewed by CD on . Participanţii la traficul rutier au nevoie de siguranţă, iar poliţiştii sunt prezenţi pe drumurile publice în primul rând pentru a contribui la diminuarea număr Participanţii la traficul rutier au nevoie de siguranţă, iar poliţiştii sunt prezenţi pe drumurile publice în primul rând pentru a contribui la diminuarea număr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Doi șoferi din Jibou și Plopiș s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice

Doi șoferi din Jibou și Plopiș s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice

Doi șoferi din Jibou și Plopiș s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice

Participanţii la traficul rutier au nevoie de siguranţă, iar poliţiştii sunt prezenţi pe drumurile publice în primul rând pentru a contribui la diminuarea numărului de evenimente rutiere şi implicit de persoane rănite. Doi bărbaţi care conduceau în stare de ebrietate au fost opriţi, miercuri, de poliţişti, înainte de a fi implicaţi în evenimente rutiere.

Un tânăr de 35 de ani, din Jibou, a fost depistat de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, miercuri, 27 februarie a.c., la ora 7.35, pe Drumul Naţional 1H, în localitatea Popeni. Testarea cu alcooltestul a relevat o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi zi, la ora 18.05, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Nuşfalău au despistat un bărbat de 57 de ani, din comuna Plopiş, în timp ce conducea autoturismul prin localitatea Iaz. Şi de această dată alcooltestul a înregistrat o valoare pozitivă, respectiv 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cauze, poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările pentru infracţiunea de conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus