Doi polonezi implicați într-un accident grav produs pe DN 1C Reviewed by CD on . Aseară, la ora 22.20, pe DN 1C, între localităţile Perii Vadului şi Mesteacăn, P. Stanislaw, 30 ani, conducea un autotractor înmatriculat în Polonia, care tract Aseară, la ora 22.20, pe DN 1C, între localităţile Perii Vadului şi Mesteacăn, P. Stanislaw, 30 ani, conducea un autotractor înmatriculat în Polonia, care tract Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Doi polonezi implicați într-un accident grav produs pe DN 1C

Doi polonezi implicați într-un accident grav produs pe DN 1C

Doi polonezi implicați într-un accident grav produs pe DN 1C

Aseară, la ora 22.20, pe DN 1C, între localităţile Perii Vadului şi Mesteacăn, P. Stanislaw, 30 ani, conducea un autotractor înmatriculat în Polonia, care tracta o remorcă, din direcţia Baia Mare – Dej. La ieşirea dintr-o curbă la stânga, acesta nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă.

În urma impactului, W. Dominik, 38 ani, cetăţean polonez pasager în autocamion, a fost rănit grav şi a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, pentru investigaţii. Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus