Doi jibouani, bănuiţi de furt, prinşi de poliţişti Reviewed by CD on . Poliţia Oraşului Jibou a fost sesizată, luni, 22 iulie a.c., despre faptul că, în noaptea de 21 spre 22, persoane necunoscute au pătruns într-o societate comerc Poliţia Oraşului Jibou a fost sesizată, luni, 22 iulie a.c., despre faptul că, în noaptea de 21 spre 22, persoane necunoscute au pătruns într-o societate comerc Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Doi jibouani, bănuiţi de furt, prinşi de poliţişti

Doi jibouani, bănuiţi de furt, prinşi de poliţişti

Doi jibouani, bănuiţi de furt, prinşi de poliţişti

Poliţia Oraşului Jibou a fost sesizată, luni, 22 iulie a.c., despre faptul că, în noaptea de 21 spre 22, persoane necunoscute au pătruns într-o societate comercială din localitate şi au sustras suma de 4528 lei şi o boxă. Sesizarea a fost făcută de directorul societăţii, luni 22 iulie a.c., la ora 12.

Verificările efectuate de poliţiştii din cadrul Formaţiunii de Investigaţii Criminale au dus marţi, 23 iulie a.c., la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei. Este vorba despre un adolescent de 15 ani şi un tânăr de 27 de ani, ambii din Jibou.

Din prejudiciul cauzat a fost recuperată suma de 2350 lei, precum şi bunul sustras.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat şi continuă cercetările pentru documentarea activităţii infracţionale a acestora.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus