Doi bărbați din Românași, reţinuţi de poliţişti pentru lipsire de libertate

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, continuă cercetările într-un dosar penal privind infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal, ca urmare a unei fapte sesizată în dimuneaţa zilei de 1 iulie a.c.

La data de 1 iulie a.c., ora 4:13, Poliţia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că două persoane de sex feminin au fost luate cu forța într-o maşină, dintr-o locuinţă, din comuna Hida, de către doi bărbaţi şi au plecat în loc necunoscut.

În scurt timp de la sesizare (4.30), maşina a fost oprită în trafic de poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Sânmihaiu Almaşului, pe Drumul Judeţean 108 A, între localităţile Românaşi şi Păuşa. În autoturism se aflau şapte persoane, cu vârste cuprinse între 3 şi 48 de ani, printre care victimele şi cei doi bărbaţi.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, cei în cauză, de 26, respectiv 48 de ani, ambii din comuna Românaşi, au fost reţinuţi şi depuşi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj. Astăzi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Recomandari

Alte Articole