Doi adolescenţi din Năpradea, bănuiţi de furt, au fost prinşi de poliţişti

Zălăuani cu spirit civic

La data de 26 iulie a.c., ora 1.15, Poliţia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de către un bărbat, în vârstă de 71 de ani, din judeţul Maramureş, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul proprietate personală, care se afla parcat în curtea unui imobil din comuna Năpradea. La momentul comiterii faptei maşina era închisă, dar neasigurată (cheile se aflau în portieră).

Verificările efectuate de poliţişti au dus în scurt timp la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei. Acestea au fost identificate de poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică, pe bulevardul Mihai Viteazul, chiar lângă autoturismul furat. Este vorba de doi adolescenţi de 13, respectiv 15 ani. Alături de aceştia se mai aflau alţi trei adolescenţi cu vârstse cuprinse între 16 şi 17 ani, toţi din comuna Năpradea. Din cercetări a reieşit că toţi cinci au condus pe rând maşina din comuna Năpradea şi până în Zalău.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru furt calificat, conducere fără permis, dar şi pentru administrarea întregului probatoriu.

Recomandari

Alte Articole