Discuții la Primăria Zalău, referitoare la construcția centurii ocolitoare a orașului Reviewed by CD on . Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, s-a întâlnit marți, 15 mai 2018, la sediul instituției, cu șeful Direcţiei Domenii şi Infrastructuri din cadrul Minist Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, s-a întâlnit marți, 15 mai 2018, la sediul instituției, cu șeful Direcţiei Domenii şi Infrastructuri din cadrul Minist Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Discuții la Primăria Zalău, referitoare la construcția centurii ocolitoare a orașului

Discuții la Primăria Zalău, referitoare la construcția centurii ocolitoare a orașului

Discuții la Primăria Zalău, referitoare la construcția centurii ocolitoare a orașului

Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, s-a întâlnit marți, 15 mai 2018, la sediul instituției, cu șeful Direcţiei Domenii şi Infrastructuri din cadrul Ministerului Apărării Naționale, generalul de brigadă Gheorghe Soare, reprezentanți ai Direcției Regionale Drumuri și Poduri Cluj și proiectanți din cadrul companiei Search Corporation, în vederea prezentării de soluții în zona traseului centurii ocolitoare, aflat în apropierea Poligonului Aghireș.

În cadrul discuției, reprezentanților MApN le-a fost prezentat traseul identificat și stabilit în cadrul ședinței din 11 mai 2018 ca fiind optim pentru continuarea centurii ocolitoare a municipiului, variantă agreată de MApN. Lungimea tronsonului este de aproximativ 5 km, iar traseul este în bună parte pe domeniul public. În perioada următoare, reprezentanții MApN urmează să depună dosarul cu soluții tehnice din zona aferentă Poligonului, timp în care proiectantul înaintează demersurile în vederea finalizării studiului de fezabilitate.

“În urma ședinței de astăzi suntem cu un pas mai aproape de realizarea unei investiții importante, necesare și urgente pentru cetățenii municipiului Zalău. În cursul săptămânii viitoare, MApN va da un acord de principiu proiectantului pentru execuția documentației, iar până în 15 iunie 2018 se va stabili soluția finală. Agrearea unui traseu de către cei implicați ne oferă certitudinea că suntem pe drumul cel bun”, a declarat primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt.

La discuție au participat senatorii Pop Gheorghe și Florin Florian, prefectul județului Sălaj, Tiberiu Marc, președintele Consiliului Județean Sălaj și reprezentanți din cadrul Primăriei Municipiului Zalău.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus