Derby-ul Romaniei nu a fost amanat decat cu 24 de ore

Cu toate ca oficialii clubului Remat Zalau au cerut amanarea meciului cu Tomis Constanta, conducerea formatiei de pe litoral nu a fost de acord ca partida sa fie amanata, decat cu 48 de ore. “Noi am cerut ca meciul sa se joace intr-o alta saptamana, fiindca este foarte obositor pentru baieti sa joace doua meciuri foarte tari, in decurs de cateva zile. Daca cei de la Tomis nu au vrut sa amane meciul, vom fi nevoiti sa ne prezentam duminica la Constanta. Sper insa sa putem ajunge la Constanta, pentru ca drumurle sunt blocate, in continuare, in sudul tarii”, a afirmat directorul executiv al Rematului, Marcel Doru Tarle. Conducerea campioanei nu a fost de acord ca partida sa se dispute luni, pentru ca miercuri, urmeaza un alt meci important, pe teren propriu, in fata celor de la Dinamo Bucuresti.

Contactat telefonic, team-managerul Tomisului, Bulent Cadar, a recunoscut ca oficialii clubului constantean nu au fost de acord cu amanarea meciului mai mult de 48 de ore. “Este adevarat ca nu am vrut sa amanam meciul mai mult de 48 de ore, pentru ca vom avea un program incarcat, cu meciuri atat in campionat, cat si in cupele europene. Meciul cu Remat se va disputa duminica, la ora 14. Pana atunci, cred ca vor fi deblocate si drumurie si se va putea ajunge la Constanta”, ne-a precizat team-managerul fostei campioane a Romaniei.

In aceste conditii, delegatia zalauana care a plecat ieri spre Italia, pentru partida retur cu Acqua Paradiso Monza, programata maine seara, va pleca din Milano direct spre Constanta, urmand ca avionul cu care Rematul va reveni in tara, sa aterizeze la Bucuresti, de unde formatia zalauana va pleca spre Constanta cu autocarul.

Inaintea duelului direct, de duminica, Rematul se siueaza pe prima pozitie in clasamentul Diviziei A1, cu 46 de puncte acumulate, in timp ce Tomis Constanta ocupa pozitia secunda, cu 42 de puncte.

Recomandari

Alte Articole