De luni încolo începe oficial sezonul de Cultură’n Șură

„Cerere în căsătorie” de A.P. Cehov, regia Victor Olăhuț, un spectacol jucat de peste 200 de ori pe scenele din toată țara, ajunge în Sălaj la Domnin, Bănișor și Horoatu Crasnei.
Florentina Năstase, George Constantinescu și Valentin Terente sunt cei trei actori din distribuție care ne spun o poveste de dragoste care se împotmolește într-un petec de pământ. A cui e poiana, a ei, a lui? Vă așteptăm cu mic cu mare să vedeți cine câștigă, dragostea sau războiul.
Spectacolul a fost creat în colaborare cu Teatrul de Artă Bucuresti iar caravana teatrală are ca parteneri Centrul de Cultura si Arta al Judetului Salaj, Școala Gimnaziala „Vasile Lucăcel” Someș Odorhei, Primăria Bănișor, Centotrans, EduCab și Daisler Print House.
„Rural/Teatral” este un proiect derulat de Asociația Cultură’n Șură și co-finanțat de Asociația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Recomandari

Alte Articole