Dana Babeanu ar putea ajunge la Campionatul Mondial din Brazilia

Odata cu incheierea etapei a VIII-a, Liga Natioanla de handbal feminin va intra intr-o pauza mai lunga, fiindca vor urma actiuni de pregatire a echipei nationale a Romaniei pentru Campionatul Mondial de handbal, din luna decembrie, din Brazilia. 

Chiar daca in prima faza se parea ca Handbal Club Zalau nu va avea nicio reprezantanta la lotul national de senioare, selectionerul Radu Voina a decis in ultimul moment sa o convoace la echipa nationala pe Dana Babeanu, interul Zalaului urmand sa se prezinte la lotul national luni, cand “tricolorele” vor efectua circuitul medical. La finalul circuitului medalical, nationala va pleca la Drobeta Turnu Severin, unde va participa la Trofeul Carpati, alaturi de echipele Serbiei, Ungariei si Macedoniei (18-20 noiembrie).

“Ne-a venit o convocare la lotul national pentru Dana Babeanu, care are sanse mari sa participe chiar si la Campionatul Mondial din Brazilia”, ne-a declarat managerul Gheorghe Tadici.

Lotul de 18 jucatoare pentru CM din Brazilia va fi stabilit la finalul Trofeului Carpati. Dupa doua zile libere, jucatoarele se vor revedea la Moeciu, pentru un mini-stagiu de refacere, iar in 25 noiembrie vor ajunge la Bucuresti, in aceeasi zi fiind programata si conferinta de presă oficiala. Plecarea spre Brazilia este programata in 26 noiembrie.

 

Recomandari

Alte Articole