Dan Pavel şi Florin Horincar au debutat în liga naţională Reviewed by CD on . Dan Pavel şi Florin Horincar, singurii arbitri de handbal din judeţul Sălaj care au dreptul de a oficia partide de pe prima scenă a handbalului românesc, fiind Dan Pavel şi Florin Horincar, singurii arbitri de handbal din judeţul Sălaj care au dreptul de a oficia partide de pe prima scenă a handbalului românesc, fiind Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Dan Pavel şi Florin Horincar au debutat în liga naţională

Dan Pavel şi Florin Horincar au debutat în liga naţională

Dan Pavel şi Florin Horincar au debutat în liga naţională

Dan Pavel şi Florin Horincar, singurii arbitri de handbal din judeţul Sălaj care au dreptul de a oficia partide de pe prima scenă a handbalului românesc, fiind promovaţi în corpul arbitrilor din primul eşalon chiar în această vară, au arbitrat în această după-amiază, pentru prima dată în carieră un joc oficial din cadrul ligii naţionale feminine de handbal.

Cei doi cavaleri ai fluierului au condus azi după amiază duelul dintre HCM Baia Mare şi CS Rapid USL Metrou Bucureşti, partidă disputată în devansul etapei a IV-a.

La finalul partidei, gruparea maramureşeană s-a impus în faţa nou promovatei în liga naţională cu scorul de 36-25, la pauză 16-13.

Partida dintre HCM Baia Mare şi CS Rapid USL Metrou Bucureşti s-a disputat mai devreme cu şase yile decât restul partidelor deoarece echipa băimăreană dispută la finalul acestei săptămâni turneul de calificare în liga campionilor, turneu găzduit de capitala maramureşului şi la care mai participă alte trei echipe: BNTU-BelAZ Minsk Reg. din Belarus (adversara din faza semifinală a vicecampioanelor), resperctiv Team Esbjerg din Danemarca şi Ankara Yenimahalle BSK din Turcia.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus