"Daca nu obtineam un punct in Belgia, nu mai aveam nicio sansa la locul trei"

Campioana Romaniei la volei masculin a obtinut marti seara primul punct in cea mai importanta competitie intercluburi din lume. Primul punct al unei echipe romanesti masculine, in Champions League. Totusi, cu mai multa atentie, in special pe atac, Remat Zalau s-ar fi putut intoarce din Belgia chiar cu o victorie, in fata celor de la Euphony Asse Lennik, zalauanii conducand cu 1 – 0 si 2 – 1 la seturi.

 

Liberoul echipei zalauane, Adrian Feher, ne-a declarat ca Rematul a avut o evolutie buna, per ansamblu, iar acest punct va conta foarte mult in obtinerea calificarii in sferturile de finala ale Cupei CEV. “A fost un meci bun, pe care l-am controlat la un moment dat. Per ansamblu s-a jucat bine, insa au aparut greseli simple in momentele cheie ale jocului, care ne-au costat obtinerea primei victorie in Champions League. S-a vazut ca adversarul a fost unul accesibil, pe care putem sa-l invingem la Baia Mare mai clar decat am pierdut noi in Belgia. Va fi ultimul meci din grupa, iar pentru noi va fi ca o finala. Practic, calificarea in sferturile de finala ale Cupei CEV se va juca in acel meci. Daca pierdeam in Belgia cu 3 – 0 sau 3 – 1 nu mai aveam nicio sansa la calificare”, este de parere Feher.

 

Celalalt meci din prima etapa, Zenit Kazan – VfB Friedrichshafen, s-a disputat miercuri seara, incheindu-se cu scorul de 3 – 0.

Recomandari

Alte Articole