Cu alcoolul la volan în Ip și Sărmășag Reviewed by CD on . Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru verificări sâmbătă, 7 octombrie a.c., la ora 19.35, un autoturism care se deplasa pe Drumul Național 19 Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru verificări sâmbătă, 7 octombrie a.c., la ora 19.35, un autoturism care se deplasa pe Drumul Național 19 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cu alcoolul la volan în Ip și Sărmășag

Cu alcoolul la volan în Ip și Sărmășag

Cu alcoolul la volan în Ip și Sărmășag

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru verificări sâmbătă, 7 octombrie a.c., la ora 19.35, un autoturism care se deplasa pe Drumul Național 19 B, prin localitatea Ip. La volan a fost identificat un bărbat de 54 de ani. Testarea cu alcooltestul a evidențiat o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost condus la spitalul Orășenesc Șimleu Silvaniei pentru recoltare de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În aceeași zi, un adolescent de 18 ani în timp ce conducea autoturismul pe strada Parcului, din comuna Sărmășag, a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv (0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat).

O zi mai târziu (8 octombrie a.c.), la ora 20.00, polițiștii au depistat pe Drumul Național 1F, prin localitatea Sînmihaiu-Almaşului, un bărbat de 42 ani, care conducea autoturismul cu o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, polițiștii continuă cercetările pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Zeci de infracțiuni constatate de poliţiştii rutieri pentru consum de alcool

Poliţiştii rutieri au constatat în perioada 1 ianuarie – 30 septembrie a.c., 77 de infracţiuni, din care 72 au fost infracțiuni cu alcoolemie peste limita legală și cinci infracțiuni au fost de refuz de recoltare de mostre biologice.

De asemenea, în perioada de referinţă, oamenii legii au aplicat 93 de sancţiuni contravenţionale şoferilor care au fost depistaţi băuţi la volan și au reținut 170 de premise de conducere.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus