CSVM Zalău joacă în deplasare cu Știința Explorări Baia Mare, pentru un loc în finala Cupei României (miercuri, ora 18) Reviewed by CD on . Știința Explorări va întâlni pe teren propriu formația CSVM Zalău, miercuri, de la ora 18. Meciul din semifinalele Cupei României la volei masculin va fi arbitr Știința Explorări va întâlni pe teren propriu formația CSVM Zalău, miercuri, de la ora 18. Meciul din semifinalele Cupei României la volei masculin va fi arbitr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»CSVM Zalău joacă în deplasare cu Știința Explorări Baia Mare, pentru un loc în finala Cupei României (miercuri, ora 18)

CSVM Zalău joacă în deplasare cu Știința Explorări Baia Mare, pentru un loc în finala Cupei României (miercuri, ora 18)

CSVM Zalău joacă în deplasare cu Știința Explorări Baia Mare, pentru un loc în finala Cupei României (miercuri, ora 18)

Știința Explorări va întâlni pe teren propriu formația CSVM Zalău, miercuri, de la ora 18. Meciul din semifinalele Cupei României la volei masculin va fi arbitrat de bucureștenii Silvian Lungu și Florin Daragomir, în timp ce observator FRV va fi Ioan Buhățel (Dej).

În partida tur, CSVM Zalău s-a impus pe teren propriu cu 3-1.

În cealaltă întâlnire retur din semifinalele Cupei României se vor afla față în față Arcada Galați și SCMU Craiova (miercuri, ora 17.30, Digi Sport 4). Prima manșă, jucată la Craiova, a fost câștigată de gălățeni cu 3-1.

Semifinalele Cupei României se dispută după sistemul tur-retur, urmând să se califice echipa care acumulează mai multe puncte în cele două manșe. Se vor acorda 3 puncte pentru victorie cu 3-0 sau 3-1, 2 puncte pentru victorie cu 3-2, 1 punct pentru înfrângere cu 2-3, 0 puncte pentru înfrângere cu 0-3 sau 1-3. Dacă punctajul general este 3-3 după cele două manșe, se va disputa setul de aur (până la 15) pentru stabilirea echipei calificate, indiferent de setaveraj.

Finala Cupei României se va juca, într-o singură manșă, în data de 30 aprilie 2017.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus