CS Terra Kid Zalau pleaca dupa medalii la Europenele din Polonia

Delegatia Clubului Sportiv Terra Kid Zalau a plecat aseara spre Polonia, unde, incepand din aceasta dupa- amiaza este programata editia din acest an a Campionatului European de karate traditional. Competitia va avea loc in Complexul Olimpic Spala din Polonia, din delegatia Romaniei, condusa de sensei Dan Stuparu, urmand sa faca parte si patru sportivi de la CS Terra Kid Zalau. Odata cu desfasurarea Campionatului European va avea loc si Cupa Europeana rezervata copiilor, la care va participa Szeri Roberta.

La Campionatul European vor concura: Iulia Clitan, in proba de fuku-go, Marc Crecan, in proba de kata, kumite individual si kumite echipe si Calin Marincas, care va concura in probele de kata, kumite individual, kumite echipe si fuku-go.

Obiectivul clubului este castigarea cel putin a unei medalii. Delegatia zalauana va fi condusa de presedintele clubului Remus Clitan si vicepresedintele Szeri Jozsef, primul tinand sa multumeasca pe aceasta cale atat cadrelor medicale din cadrul Unitatii de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Judetean de Urgenta Zalau, dar si medicului Gabriel Iluta, care s-a ocupat de recuperarea sportivilor.

Cei patru sportivi de la CS Terra Kid Zalau au obtinut calificarea la Europenele din Polonia in urma rezultatelor obtinute la finala Campionatului National de karate fudokan si la finala Campionatului National de karate traditional.

Recomandari

Alte Articole