Copil de 9 ani, lovit de o mașină pe o trecere de pietoni din Zalău Reviewed by CD on . Ieri, în jurul orei 18:05, pe Strada 22 Decembrie 1989, din Zalău, Dănilă B., de 46 ani, din Crasna, în timp ce conducea autoturismul, a efectuat manevra de dep Ieri, în jurul orei 18:05, pe Strada 22 Decembrie 1989, din Zalău, Dănilă B., de 46 ani, din Crasna, în timp ce conducea autoturismul, a efectuat manevra de dep Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Copil de 9 ani, lovit de o mașină pe o trecere de pietoni din Zalău

Copil de 9 ani, lovit de o mașină pe o trecere de pietoni din Zalău

Copil de 9 ani, lovit de o mașină pe o trecere de pietoni din Zalău

Ieri, în jurul orei 18:05, pe Strada 22 Decembrie 1989, din Zalău, Dănilă B., de 46 ani, din Crasna, în timp ce conducea autoturismul, a efectuat manevra de depăşire a unui alt autoturism în zona trecerii pentru pietoni, moment în care l-a acroşat pe P. Attila, de 9 ani, din Zalău. Copilul traversa strada regulamentar pe trecerea pentru pietoni împreună cu mama lui.

Urmare impactului a rezultat rănirea uşoară a minorului, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

În cauză, pe numele şoferului, poliţiştii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus