Contractul de finanțare pentru stațiile de reîncărcare din Zalău, pentru vehicule electrice, a fost semnat Reviewed by CD on . Marți, 24 septembrie a fost făcut încă un demers în vederea promovării în municipiul Zalău a infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din Marți, 24 septembrie a fost făcut încă un demers în vederea promovării în municipiul Zalău a infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Contractul de finanțare pentru stațiile de reîncărcare din Zalău, pentru vehicule electrice, a fost semnat

Contractul de finanțare pentru stațiile de reîncărcare din Zalău, pentru vehicule electrice, a fost semnat

Contractul de finanțare pentru stațiile de reîncărcare din Zalău, pentru vehicule electrice, a fost semnat

Marți, 24 septembrie a fost făcut încă un demers în vederea promovării în municipiul Zalău a infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic. Primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a semnat, la sediul Administrației Fondului de Mediu, contractul de finanțare pentru stațiile de reîncărcare pentru vehicule electrice din municipiul Zalău, în valoare de 702.943,03 lei, sumă care reprezintă 90% din valoarea cheltuielilor eligibile.

Proiectul cuprinde amenajarea a 4 stații de reîncărcare, două în parcarea adiacentă Primăriei Municipiului Zalău și două în parcarea de la Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”.

“Dezvoltarea transportului rutier nepoluant este una din prioritățile administrației locale. Beneficiile acestor investiții înseamnă reducerea poluării, dar și costuri mai mici pentru proprietarii vehiculelor electrice de transport rutier”, a transmis primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus