Conferință Nicolae Hâncu, marți la Zalău Reviewed by CD on . Prof. univ. dr. Nicolae Hâncu, expert în diabet zaharat, nutriţie şi obezitate, membru de onoare al Academiei Române, va susţine marţi, de la ora 14, în Sala „D Prof. univ. dr. Nicolae Hâncu, expert în diabet zaharat, nutriţie şi obezitate, membru de onoare al Academiei Române, va susţine marţi, de la ora 14, în Sala „D Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Conferință Nicolae Hâncu, marți la Zalău

Conferință Nicolae Hâncu, marți la Zalău

Conferință Nicolae Hâncu, marți la Zalău

Prof. univ. dr. Nicolae Hâncu, expert în diabet zaharat, nutriţie şi obezitate, membru de onoare al Academiei Române, va susţine marţi, de la ora 14, în Sala „Dialoguri europene”, conferinţa cu tema „Alimentaţie sănătoasă”, în cadrul seriei de conferințe „Glasul Bisericii în cetate”.
Întâlnirea renumitului profesor cu publicul sălăjean este organizată de Episcopia Sălajului, în colaborare cu Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj. Evenimentul va avea loc marţi, 8 noiembrie 2016, de la ora 14, în sala „Dialoguri Europene” a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.
Pe lângă participarea la conferinţă, cei interesaţi pot adresa întrebări invitatului pe adresa de e-mail: conferinta_episcopiasalajului@yahoo.ro, întrebări ce se pot trimite inclusiv în ziua conferinței.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus