CEC-ul din Letca părăseşte pompele funebre pentru magazinul cooperaţiei Reviewed by CD on . Locaţie nouă pentru sucursala CEC din comuna Letca. După aproape 40 de ani de funcţionare sub acelaşi acoperiş cu magazinul de pompe funebre, la sfârşitul săptă Locaţie nouă pentru sucursala CEC din comuna Letca. După aproape 40 de ani de funcţionare sub acelaşi acoperiş cu magazinul de pompe funebre, la sfârşitul săptă Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»CEC-ul din Letca părăseşte pompele funebre pentru magazinul cooperaţiei

CEC-ul din Letca părăseşte pompele funebre pentru magazinul cooperaţiei

CEC-ul din Letca părăseşte pompele funebre pentru magazinul cooperaţiei

Locaţie nouă pentru sucursala CEC din comuna Letca. După aproape 40 de ani de funcţionare sub acelaşi acoperiş cu magazinul de pompe funebre, la sfârşitul săptămânii trecute unitatea s-a mutat în casă nouă. Tranzacţiile financiare se vor face de acum sub acoperişul clădirii din faţa primăriei, care aparţine  cooperaţiei.

Pentru operaţiunile bancare, localnicii din comunele Letca şi Lozna nu vor mai trece pe lângă sicrie şi coroane cum făceau până acum câteva zile. Spaţiul care adăpostea vechiul ghişeu CEC s-a dovedit impropriu pentru operaţiuni financiare atât din cauza suprafeţei mici, dar mai ales a stării avansate de degradare. În noua casă,  suprafaţa de lucru  pentru clienţi  şi  personal este mult mai mare iar dotările corespund standardelor moderne de civilizaţie. Agenţia CEC Letca va avea şi un bancomat în cel mai scurt timp. Locul pentru aparatul ATM este deja pregătit.

Chiria  plătită pentru spaţiu este una modică, spune primarul comunei Dorel Man: ”Am ajutat logistic la mutarea CEC-ului, spaţiul din incinta veche unde se comercializează şi articole de pompe funebre fiind unul impropriu. De altfel, întreaga clădire va fi demolată în curând, nu mai prezintă siguranţă!”

Unitatea CEC este vitală în zonă. Aici îşi drămuiesc economiile peste 3500 de oameni din împrejurul celor două comune.

Mircea MUREŞAN

 

 

 

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus