Campioana vrea eventul Reviewed by CD on . Remat Zalău a devenit marţi seara triplă campioană naţională, câştigând în trei meciuri finala din acest sezon a Campionatului Naţional de volei masculin, împot Remat Zalău a devenit marţi seara triplă campioană naţională, câştigând în trei meciuri finala din acest sezon a Campionatului Naţional de volei masculin, împot Rating:
Ești aici: Acasă » Sport»Campioana vrea eventul

Campioana vrea eventul

Campioana vrea eventul

Remat Zalău a devenit marţi seara triplă campioană naţională, câştigând în trei meciuri finala din acest sezon a Campionatului Naţional de volei masculin, împotriva celor de la Tomis Constanţa. Primele două dispute dintre cele două finaliste au avut loc la Zalău, în 4 şi 5 aprilie, ambele fiind câştigate de Remat, cu scorul de 3 – 2, respectiv 3 – 0. Cu moralul ridicat, având 2 – 0 la general, voleibaliştii antrenaţi de Sordyl şi Macarie au avut o evoluţie de excepţie şi în al treilea meci, disputat la Constanţa, pe care l-au şi câştigat cu scorul de 3 – 1. Cu 3 – 0 la general şi cu 9 – 3 la seturi, Remat Zalău intră în posesia celui de-al treilea titlu din istoria clubului, un titlu care-i permite să evolueze în grupele Ligii Campionilor fără să mai fie nevoită să aştepte acel wild-card din partea forului european. Conducerea grupării zălăuane vrea să intre şi în posesia celuilalt trofeu, Cupa României, a cărei fază finală este programată în perioada 27 – 28 aprilie, la Piatra Namţ. În semifinalele Cupei României s-au calificat Remat Zalău, Tomis Constanţa, Dinamo Bucureşti şi SCMU Craiova, tragerea la sorţi a meciurilor din semifinală urmând să aibă loc în 27 aprilie.

Liviu Ciupe dedică sălăjenilor al treilea titlu consecutiv de campioană: “Este titlul şi trofeul sălăjenilor”

Extrem de fericit pentru obţinerea celui de-al treilea titlu de campioană a României cu Remat Zalău, Liviu Ciupe, fostul preşedinte al clubului şi unul dintre principalii acţionari ai echipei, a dedicat acest titlu tuturor sălăjenilor care au fost alături de echipă în acest sezon. “Felicit toată echipa pentru acest titlu. Băieţii au ştiut să se mobilizeze foarte bine şi să profite la maxim de câştigarea primelor două meciuri. Mulţumesc antrenorului, care a ştiut să-i mobilizeze şi să le refacă moralul, atunci când echipa a avut unele momente de cădere. Îi felicit pe toţi cei care au fost lângă echipă în acest an. Cu toţii am fost o echipă numeroasă şi valoroasă, care a dat roade la final, aşa cum ne-am dorit cu toţii. Obţinerea celui de-al treilea titlu este o mare bucurie pentru club, dar, cu siguranţă, şi pentru oraşul Zalău şi judeţul Sălaj. Este titlul şi trofeul sălăjenilor”, a precizat oficialul clubului zălăuan, care va ajunge miercuri la Zalău, împreună cu echipa, Primăria Zalău urmând să le organizeze, la fel ca în urmă cu doi ani, o primire pe cinste campionilor.

Radu Căpîlnaşiu, primarul municipiului Zalău şi co-preşedintele Rematului: “Am fost convins că finala se va încheia după primul meci de la Constanţa”

Remat Zalău a devenit marţi seara triplă campioană naţională, după ce a câştigat la Constanţa şi al treilea meci din cadrul finalei Diviziei A1 la volei masculin. Primarul municipiului Zalău, Radu Căpîlnaşiu, care este şi co-preşedintele clubului zălăuan a precizat că băieţii au fost foarte motivaţi după primele două victorii şi a fost convins că pot câştiga titlul după primul meci disputat la Constanţa. “Acest titlu, care este al treilea câştigat de Remat Zalău înseamnă foarte mult pentru Zalău. Există oraşe mult mai mari, care nu se pot mândri cu o astfel de performanţă. Este o mare bucurie pentru toţi suporterii şi pentru toţi iubitorii voleiului din oraş. Ne bucurăm că investiţiile făcute au dat roade. Aceasta înseamnă adevărata performanţă, când investeşti şi reuşeşti să obţii ceea ce-ţi propui. Ne bucurăm că despre Zalău se va vorbi din nou atât pe plan naţional, cât şi internaţional, prin acest rezultat obţinut de echipa de volei. Până la urmă, cea mai bună şi cea mai corectă promovare se face prin sport, pentru că este un fenomen în care apare educaţia, iar munca depusă de anumite persoane este mai uşor de remarcat. Jucătorii, împreună cu staful tehnic merită toate aprecierile noastre. Am avut încredere în ei că pot câştiga titlul încă după primul meci de la Constanţa, pentru că i-am văzut foarte motivaţi după primele două jocuri de la Zalău”.
Capioana României va ajunge la Zalău în această seară, fiind aşteptată în faţa Primăriei de autorităţile locale, dar şi de un număr mare de suporteri.

Adrian Feher, libero-ul Rematului: “La scorul de 9 – 3, nu cred că mai poate fi pusă la îndoială câştigarea campionatului”

Remat Zalău a realizat până în prezent ceea ce şi-a propus în actualul sezon. A reuşit să se califice în sferturile de finală ale Cupei CEV, după ce a terminat pe locul trei în grupele Champions League, iar marţi seara, în Sala Sporturilor din Constanţa, a obţinut al treilea titlu consecutiv de campioană. Libero-ul Adrian Feher consideră că realizarea primelor două obiective din acest sezon se datorează unităţii de grup. “Nu ştiu dacă în acest an am avut cel mai valoros lot din ultimii trei ani, însă am fost o echipă foarte unită. Acesta a fost punctul nostru forte. Este o bucurie mare că am reuşit să câştigăm al treilea titlu, pentru că l-am câştigat în condiţii destul de grele. Spun acest lucru, gândindu-mă la faptul că echipa s-a confruntat cu multe probleme de lot. Jucătorii care i-au înlocuit pe cei accidentaţi au evoluat însă la superlativ şi i-au suplinit cu brio. Am luat un avantaj substanţial după primele două meciuri de la Zalău, bineînţeles şi cu ajutorul publicului, ceea ce ne-a uşurat mult munca în al treilea meci. Echipa a luptat exemplar şi a dovedit că merită să fie pentru a treia oară campioană. Am jucat cinci meciuri în acest sezon cu Tomis şi am câştigat de patru ori. Din 31 de meciuri disputate în acest sezon, am câştigat 30 şi am pierdut unul singur, pe fondul oboselii, pentru că veneam după o deplasare lungă, în Italia. În finală scorul general a fost 9 – 3 pentru noi, iar la acest scor, nu cred că mai poate fi pusă la îndoială câştigarea campionatului. Nu vrem să ne oprim aici. Ne dorim să câştigăm şi Cupa României”, a afirmat libero-ul triplei campioane a României.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus