Campioana s-a întărit cu doi greci

Conducerea campioanei Remat Zalău a găsit repede înlocuitori pentru brazilianul Dos Santos, care evolua pe postul de secund, şi slovacul Michal Sladecek, care evolua pe postul de ridicător.

Pentru ambele posturi au fost vehiculate mai multe nume, unul dintre ele fiind şi al lui Szabolcs Nemeth, cel care a pus umărul la câştigarea ultimului titlu de campioană a României de către Remat.

În cele din urmă s-a ajuns la o înţelegere cu doi voleibalişti greci. Astfel, noul ridicător al campioanei Remat Zalău este Athanasios Terzis, care a evoluat ultima dată la formaţia elenă Aris Marmouris Thessaloniki. În vârstă de 32 de ani, Terzis are o înălţime de 1,93, fiind component al echipei naţionale a Greciei.

Acesta va ajunge la Zalău împreună cu colegul său Michalis Sarikeisoglou, voleibalist ce evoluează pe postul de secund, ultima dată jucând tot la Aris Marmouris Thessaloniki. Talia este la fel ca a ridicătorului Terzis, 1,93, diferenţa fiind de vârstă, Sarikeisoglou având doar 28 de ani.

De menţionat că atât secundul Sarikeisoglou, cât şi ridicătorul Terzis erau cei mai valoroşi jucători ai echipei Aris Marnouris Tesaloniki, ultimul fiind chiar căpitan de echipă.

Cei doi nu vor avea drept de joc în meciul de miercuri, cu Zenit Kazan, însă conducerea face tot posibilul ca cei doi greci să poată evolua în ultima partidă din Champions League, cu belgienii de la Euphony Asse Lennik.

De la echipa zălăuană a plecat şi centrul macedonean, Gjoko Josifov, dar conducerea Rematului nu a adus înlocuitor pentru acesta, la echipă fiind în acest moment trei centri: Răzvan Mihalcea, Massinatori Dias şi Andrei Laza.

Recomandari

Alte Articole