Campioana Remat se vede la DolceSport

Partida din aceasta seara, dintre VfB Friedrichshafen si campioana Romaniei, Remat Zalau, va fi transmisa in direct incepand cu ora 21:30 de postul de televiziune DolceSport.

Meciul din cadrul etapei a III-a a Ligii Campionilor va fi oficiat de olandezul Van Gompel Cor si slovenul Boris Skudnik.

Campioana Romaniei la volei masculin isi continua in aceasta seara aventura in Champions League, cea mai puternica competitie intercluburi. Rematul condus de polonezul Mariusz Sordyl si Ovidiu Macarie va evolua in aceasta seara pe terenul nemtilor de la VfB Friedrichshafen, pe care a avut-o adversara si in editia trecuta a Ligii Campionilor.

Daca in sezonul trecut formatia zalauana nu a obtinut niciun punct, castigand un singur set, chiar pe terenul celor de la Friedrichshafen, conducerea clubului Remat spera ca echipa lor sa obtina mai mult in aceasta editie din dubla cu formatia germana. “Daca in editia trecuta nu s-a pus problema castigarii unui meci, fiind intr-o grupa extrem de grea, de aceasta data, avand in vedere atat experienta acumulata de echipa, cat si experienta conducerii, ne propunem sa facem un joc cat mai bun in Germania si chiar sa castigam un punct, iar in retur sa reusim prima victorie in Champions League”, a declarat, in cadrul conferintei de presa de luni, primarul Radu Capilnasiu.

Dupa primele doua etape, Rematul se situeaza pe ultimul loc in grupa B, cu un singur punct, obtinut pe terenul belgienilor de la Euphony Asse Lennik, in prima etapa. Locul intai este ocupat de rusii de la Zenit Kazan, urmati de VfB Friedrichshafen.

Celalalt meci din etapa a III-a, dintre Zenit Kazan si Euphony Asse Lennik, este programat tot azi, de la ora 18.

Partida din Germania va fi arbitrata de olandezul Van Gompel Cor si slovenul Boris Skudnik.

Recomandari

Alte Articole