Remat Zalau nu a pierdut niciun set in primele trei etape din actualul sezon, chiar daca sambata a intalnit o echipa care s-a intarit mult in aceasta vara.

Cu doua modificari in sextetul de baza, Stoian luandu-i locul celuilalt ridicator, Sladecek, iar Josifov fiind introdus in locul lui Joao Dias, Rematul a defilat sambata, in fata Stelei, in Sala “Mihai Viteazul” din Bucuresti.

Campioana Romaniei a dispus in trei seturi de formatia condusa de Daniel Banu, toate seturile fiind castigate la diferenta mare de puncte.

Meciul a inceput cu un serviciu gresit al gazdelor, Rematul castigand si a doua minge din primul set. Steaua insa a restabilit egalitatea la doi, dupa doua blocaje gresite ale Rematului. A fost prima si ultima data cand Steaua a reusit sa restabileasca egalitatea in primul set. Campionii s-au distantat, avand 8 – 3 la primul time-out tehnic, prin atacul lui Nagy, dupa o preluare buna a lui Dos Santos. Zalauanii si-au majorat avantajul pana la cel de-al doilea timp tehnic de odihna, avand 16 – 8. S-a facut 19 – 9 pentru Remat, scor la care antrenorul Daniel Banu a cerut al doilea timp de odihna pentru echipa sa, in speranta ca va putea schimba ceva in evolutia Stelei. Gazdele au reusit sa se apropie de la 22 – 11 la 23 – 15, insa a fost doar un foc de paie din partea stelistilor, Rematul castigand setul cu 25 – 16.

Inceputul setului doi a fost mai disputat, iar primul time-out tehnic i-a gasit pe stelisti cu doua puncte in avans, 8 – 6. Rematul a restabilit egalitatea la opt, iar Stoian a punctat pentru 8 – 9. La 9 – 11, Daniel Banu a cerut timp de odihna, insa gazdele nu au mai putut tine pasul cu echipa zalauana, care s-a desprins la cinci puncte la al doilea time-out tehnic, 11 – 16. La 12 – 18, antrenorul Stelei a cerut un nou time-out, insa tot Rematul a fost cea care a punctat mai mult pe tabela, distantandu-se la 22 – 12, iar in final la 25 – 14.

Rematul a inceput bine ultimul act al meciului, insa de la 2 – 8 la primul timp tehnic, stelistii s-au apropiat la 7 – 9, moment in care antrenorul Rematului, Mariusz Sordyl, a cerut primul si ultimul time-out al setului si al meciului. Scorul a devenit 16 – 8 pentru Remat la al doilea time-out tehnic, iar setul s-a incheiat cu 25 – 17, Mihalcea inchizand partida cu un atac de pe centru.

Remat Zalau: DosSantos, Josifov, Stoian, Mozer, Nagy, Mihalcea, Feher – libero. Antrenori: Mariusz Sordyl (principal), Ovidiu Macarie (secund)

Recomandari

Alte Articole