Campioana, "dezumflata" in Germania

Desi spera sa castige macar un set pe terenul nemtilor de la VfB Friedrichshafen, campioana Romaniei a fost invinsa categoric, 3 – 0 de echipa antrenorilor romani Stelian Moculescu si Aurel Vlaicu, ultimul chiar din Zalau.

 

Rematul condus de pe margine de polonezul Sordyl si romanul Macarie au inceput bine jocul, avand 8 – 7 la primul time-out tehnic, dupa care nemtii au preluat controlul partidei si s-au impus cu 25 – 22 in primul set. Celelalte doua seturi au fost castigate mult mai clar de Friedrichshafen, 25 – 16 si 25 – 17.

 

In celalalt meci al etapei, rusii de la Zenit Kazan au dispus tot in trei seturi, pe teen propriu, de belgienii de la Euphony Asse Lennik.

 

Urmatorul meci din Liga Campionilor este programat miercuri, 21 decembrie, la Baia Mare, formatia zalauana urmand sa primeasca vizita formatiei germane, VfB Friedrichshafen.

 

VfB Friedrichshafen: Zatko, Venno, Jose, Jarmoc, Bohme, Lima

şi Rosic – libero. Au mai evoluat: Denmark, Vemic. Antrenori: Stelian Moculescu (principal), Aurel Vlaicu si Ulf Quell (secunzi)

Remat Zalau: Stoian, Nagy, Dos Santos, Josifov, Massinatori, Mozer şi Feher – libero. Au mai evoluat: Mihalcea, Pascan, Sladecek. Antrenori: Mariusz Sordyl (principal), Ovidiu Macarie (secund)

Recomandari

Alte Articole