Campanie inițiată de Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău: “Sunt muzeu…Caut obiectele și poveștile vremurilor trecute!”

Campanie inițiată de Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău: "Sunt muzeu...Caut obiectele și poveștile vremurilor trecute!"

Ca instituţie depozitară a memoriei colective, cea care peste timp poate ilustra modul de viaţă al oamenilor în diferite epoci, muzeul porneşte o campanie de colecţionare a obiectelor şi poveştilor perioadei comuniste.

Te invităm să te implici în campania noastră!

Adună obiectele, fotografiile şi poveştile tinereţii tale şi vino cu ele la muzeu!

Te aşteptăm şi pe tine, cel care ne aduci “amintirile” bunicilor şi părinţilor tăi.

Campania se va derula pe tot parcursul anului, astfel încât, la final, colecţia de “amintiri” să fie văzută în expoziţie la muzeu.

IMPORTANT:

Ce poţi să ne aduci?

obiecte de uz casnic, piese de mobilier, unelte, manuale şcolare, rechizite şcolare, jucării, piese de îmbrăcăminte, încălţăminte, obiecte decorative, obiecte de podoabă, aparate electrice şi electrocasnice, aparate foto, documente şi acte de familie, insigne, decoraţii, fotografii, poveştile epocii înregistrate pe suport digital.

Întrucât muzeul este şi al tău, ne poţi ajuta, donând aceste “amintiri” ca să le putem arăta şi celor care vor veni după tine. Este bine să ştii că cele mai reprezentative piese vor fi cumpărate, recompensând astfel cei mai implicaţi participanţi la campania noastră.

Intră şi tu în campania de colecţionare a “amintirilor”!

Mai multe detalii la telefon: 0260612223

Persoană de contact: dr.Marin Pop

Muzeul de Istorie și Artă Zalău

Recomandari

Alte Articole