Calificare la pas în semifinalele Cupei României Reviewed by CD on . Vicecampioana României la volei masculin și deținătoarea trofeului Cupa României, echipa ACS Volei Municipal Zalău, a obținut ieri seară o calificare fără emoți Vicecampioana României la volei masculin și deținătoarea trofeului Cupa României, echipa ACS Volei Municipal Zalău, a obținut ieri seară o calificare fără emoți Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Calificare la pas în semifinalele Cupei României

Calificare la pas în semifinalele Cupei României

Calificare la pas în semifinalele Cupei României

Vicecampioana României la volei masculin și deținătoarea trofeului Cupa României, echipa ACS Volei Municipal Zalău, a obținut ieri seară o calificare fără emoții în semifinalele Cupei României.
Dacă în urmă cu o săptămână, în manșa tur de la Zalău, elevii lui Stoyan Stoev și Bogdan Nicolae au prestat un joc modest și s-au impus greu în fața dejenilor cu 3-2, în partida de ieri seară de la Dej vicecampionii au demonstrat că totul a fost doar o simplă întâmplare și au câștigat manșa retul în minim de seturi.
Duelul dintre CS Unirea Dej și ACS Volei Municipal Zalău a debutat sub semnul echilibrului. Cele două echipe au condus alternativ pe parcursul setului inaugural, iar finalul de set a aparținut vicecampionilor care s-au impus cu 25:21.
Acomodați mai bine cu sala după disputarea primului set, zălăuanii nu au făcut concesii echipei gazdă și au câștigat următoarele două acte la același scor, 25:16, și au obținut calificarea în semifinalele Cupei României.
În celelalte două partide din faza sferturilor de finală s-au înregistrat următoarele rezultate: CS Știința Explorări Baia mare – CS Dinamo București 3-0 (25:23, 25.20, 25:14) și SCM”U” Craiova – CS Arcada Galați 2-3 (25:19, 23:25, 20:25, 31:29, 9:15), astfel că echipele calificate în penultimul act al comeptiției sunt: CS Universitatea Cluj, CS Știința Explorări Baia Mare, CS Arcada Galați și ACS Volei Club Municipal Zalău.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus