Calificare cu emoţii pentru HC Zalău Reviewed by CD on . Faza optimilor de finală ale Cupei României la handbal feminin nu a consemnat niciun rezultat surpriză. În toate cele opt partide programate miercuri seara, ech Faza optimilor de finală ale Cupei României la handbal feminin nu a consemnat niciun rezultat surpriză. În toate cele opt partide programate miercuri seara, ech Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Calificare cu emoţii pentru HC Zalău

Calificare cu emoţii pentru HC Zalău

Calificare cu emoţii pentru HC Zalău

Faza optimilor de finală ale Cupei României la handbal feminin nu a consemnat niciun rezultat surpriză. În toate cele opt partide programate miercuri seara, echipele mai bine cotate au reușit să se impună și să facă pasul spre faza superioară a competiției.

Chiar dacă ediția de campionat 2015/2016 a Ligii Naționale feminine de handbal s-a încheiat, sezonul competițional continuă cu meciurile din cea de-a doua competiție națională, Cupa României.

Federația Română de Handbal a programat miercuri meciurile din faza optimilor de finală, fază a competiției în care au intrat cele 14 echipe angrenate în acest sezon în Liga Națională plus alte două echipe din divizia A1.

În prima fază a competiției, echipele mai bine cotate au reușit să facă pasul spre sferturile de finală chiar dacă au evoluat în deplasare.

Cel mai tare duel al optimilor a fost cel dintre campioana României, CSM București și câștigătoarea medaliilor de bronz, echipa ASC Corona 2010 Brașov. Cu toate că a evoluat pe propriul teren, echipa antrenată de Bogdan Burcea nu a reușit să producă surpriza și a cedat partida cu 29-33, astfel că gruparea bucureșteană continuă lupta pentru cel de-al doilea trofeu național al sezonului.

Favorită la calificare, HCM Baia Mare a fost nevoită să se întrebuințeze destul de serios în fața echipei CSM Ploiești pentru a-și asigura calificarea în sferturi. Maramureșencele resimt din plic probleme de ordin financiar, dar chiar și în aceste condiții au reușit în cele din urmă să se impună la Ploiești cu 27-29 și continuă lupta pentru câștigarea Cupei României în speranța salvării sezonului prin cucerirea trofeului.

Cel mai echilibrat joc al optimilor a fost cel de la Sebeș, unde deja retrogradata HC Alba Sebeș s-a duelat cu echipa HC Zalău, grupare antrenată de fostul selecționer al României, profesorul Gheorghe Tadici. La finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, 32-32, iar soarta echipei calificate s-a decis după executarea loviturilor de departajare. Loteria loviturilor de la 7 metri a fost favorabilă sălăpjencelor care s-au impus cu 35-36 și s-au calificat în sferturile de finală.

În celelte partide din faza aoptimilor s-au înregistrat următoarele rezultate:
CSM Unirea Slobozia – CS Măgura Cisnădie 32-22
CSM Bistrița – CS Rapid USL Metrou București 28-34
CSU Danubius Galați – HCM Roman 16-33
SCM Craiova – Universitatea Alexandrion Cluj 35-25
HC Dunărea Brăila – HCM Râmnicu Vâlcea 28-25

Echipele calificate în sferturile de finală ale Cupei României vor afla numele viitoarelor adversare în urma tragerii la sorți programate săptămâna viitoare, pe data de 4 mai. Cele patru partide care vor decide echipele calificate în ”final four-ul” competiției se vor decide într-o singură manșă, pe terenul primei echipe extrase din urnă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus