Braconaj cinegetic în Sălaj Reviewed by CD on . Duminică, 16 februarie a.c., în jurul orei 15.00, un echipaj de jandarmerie ce executa o misiune pe raza localității Marca a auzit mai multe focuri de armă. Dep Duminică, 16 februarie a.c., în jurul orei 15.00, un echipaj de jandarmerie ce executa o misiune pe raza localității Marca a auzit mai multe focuri de armă. Dep Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Braconaj cinegetic în Sălaj

Braconaj cinegetic în Sălaj

Braconaj cinegetic în Sălaj

Duminică,
16 februarie a.c., în jurul orei 15.00, un echipaj de jandarmerie ce executa o
misiune pe raza localității Marca a auzit mai multe focuri de armă.

Deplasându-se pe direcția zgomotului, la câteva sute de metri distanță, jandarmii au depistat o persoană având asupra sa o armă de vânătoare și trei fazani împușcați.

În urma verificărilor s-a stabilit că posesorul armei, un bărbat de 52 ani, a practicat vânătoarea fără a fi înscris în autorizaţia de vânătoare şi fără a avea permis de port armă letală.

În cauză jandarmii au întocmit acte de constatare privind săvârșirea infracțiunilor de „uz de armă fără drept”, conform art. 343, alin. 1 Cod Penal, respectiv „practicarea vânătorii fără a fi înscris în autorizaţia de vânătoare individuală sau colectivă eliberată în condiţiile legii de gestionar, pentru fondul cinegetic respectiv”, conform art. 42, alin. 1, lit. „c”, din Legea vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic nr. 407/2006.

           Persoana suspectă, arma de
vânătoare, muniția, vânatul și actele de constatare au fost predate reprezentantului
Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Sălaj,
pentru continuarea cercetărilor.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus