Băut şi fără permis, un bărbat din Creaca a intrat cu autoturismul în şanţ Reviewed by CD on . Luni,10 septembrie a.c., la ora 19.40, un bărbat de 41 de ani, din comuna Creaca, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală pe Drumul Judeţean 108 Luni,10 septembrie a.c., la ora 19.40, un bărbat de 41 de ani, din comuna Creaca, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală pe Drumul Judeţean 108 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Băut şi fără permis, un bărbat din Creaca a intrat cu autoturismul în şanţ

Băut şi fără permis, un bărbat din Creaca a intrat cu autoturismul în şanţ

Băut şi fără permis, un bărbat din Creaca a intrat cu autoturismul în şanţ

Luni,10 septembrie a.c., la ora 19.40, un bărbat de 41 de ani, din comuna Creaca, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală pe Drumul Judeţean 108 A, prin localitatea Romita, într-o curbă la stânga nu adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în şanţ.

La testarea cu alcooltestul s-a evidenţiat o alcoolemie de 0.89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost condus la spital pentru recoltare de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că acesta nu deţine nici permis de conducere.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, fapte prevăzute de Codul Penal.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus